Raluca Barsan si protectoarea ei, doctorita Roxana Dragu, au aparut pentru prima oara in fata camerelor de filmat.

Ea este Raluca Barsan. Impostoarea cu opt clase care vreme de zece ani s-a jucat de-a doctorul ginecolog in Spitalul Judetean din Ilfov. Individa e revoltata ca e filmata dar refuza sa dea vreo explicatie acuzatiilor extrem de grave care-i sunt aduse.

Tot cu jigniri a aruncat si tatal ei cand a fost intrebat din ce bani ridica o vila impunatoare intr-un sat sarac din Calarasi.

Fiica lui a fost audiata mai bine de patru ore de politisti si pusa sub control judiciar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Anchetatorii spun ca a exercitat fara drept profesia de medic si ca si-a falsficat diplome. Cea care se considera hartuita are in spate o avalansa de plangeri. Paciente care sustin ca le-ar fi cusut dupa operatii de cezariana si unele ar avea si acum de suferit din cauza nepriceperii falsei doctorite.

Avocatul femeii nu vede nimic rau in toata povestea. A tacut si cea care ar fi protejat-o pe impostoare.

Roxana Dragu, fosta sefa a sectiei de ginecologie, a dat si ea explicatii ore la rand. E acuzata de abuz in serviciu si complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii.

Surse din ancheta spun ca cele doua ar fi instaurat o practica socanta in spital. Gravidele care ar fi vrut sa nasca pe cale naturala erau speriate cu diagnostice false sa recurga la cezariana. In plus, femeile povestesc ca ar fi dat spaga pe banda rulanta.

Cate o mie de lei doctoritei Dragu, iar impostoarei 250 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si