Cazul Burnei a ajuns pe masa judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti. Medicul a ajuns insa sa fie judecat doar pentru luare de mita, dupa ce procurorii n-au putut sa sustina acuzatiile de malpraxis si experimente pe copii, despre care s-a vorbit atat in presa. Medicul Gheorghe Burnei va fi judecat, totusi, pentru 15 fapte de luare de mita, dintre care 10 recunoscute de inculpat. Pentru celelalte 5, procurorii nu au adus dovezi suficiente.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Burnei pare insa sa se bucure de un raport favorabil din partea oamenilor legii. Astfel, se pare ca din referat nu rezulta ca medicul a urmat o modalitate „elaborata” a savarsirii actelor de coruptie, iar mita in cauza a venit mai degraba dupa insistentele pacientilor, fara a conditiona actul medical de plata acelor sume si fara premeditare. Chiar si asa, in cazul in care va fi gasit vinovat, Gheorghe Burnei risca intre 3 si 10 ani de inchisoare pentru luare de mita.

Amira a fost pacienta profesorului Burnei

Pe numele lui Gheorghe Burnei s-au inregistrat mai mult de 15 plangeri penale, majoritatea formulate de parintii unor pacienti minori, care au avut de suferit in urma tratamentului administrat de medic. Cateva dintre acestia au formulat si actiuni in instanta, solicitand despagubiri totale care ajung la peste un milion de euro. In prezent, Gheorghe Burnei se afla sub control judiciar. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si