Matteo Politi, italianul care a păcălit mai multe clinici private din România și a operat fără autorizație, avea cu totul alte ambiții cu 12 ani în urmă. Înainte să apuce să practice medicina ilegal, el a apărut la cea mai populară emisiune de televiziune din istroia televiziunii în Italia. ”Ciao Darwin”, show-ul a rulat la Canale 5 timp de aproape 16 ani este cunoscut și publicului din România cu Dan Negru în postura de prezentator.

Publicația italiană L’Arena, Il Giornale di Verona, a publicat o fotografie cu pretinsul medic realizată în 2007, în platourile emisiunii ”Ciao Darwin”. Matteo Politi era la acea vreme doar un adolescent, avea părul lung și un sacou elegant pe el. Imaginea a fost publicată de jurnaliști în contextul scandalului provocat de Politi în 2010, atunci când ”a clonat” identitatea unui medic real din Italia și a început să ofere consultații.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: ANSVSA. Peste 1.100 de focare de pestă porcină africană, în 22 de judeţe; au fost sacrificaţi peste 365.000 de porci afectaţi de boală

Roxana Ionescu era ”Mama Natură” în varianta românească a show-ului

Nu se știe exact care a fost rolul lui Polini în emisiunea respectivă, însă cel mai probabil acesta era un simplu figurant. În formatul original, existau două echipe de câte 50 de persoane alese din rândul spectatorilor din studio, care se întreceau pe diverse teme. Consursul era împănat cu momente de divertisment, piese muzicale și fete pe jumătate dezbrăcate.

”Ciao Darwin” este emisiunea care a făcut-o celebră pe Roxana Ionescu, în rol de ”Mama Natură”.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si