Close sidebar
Close sidebar

Medicul Monica Pop refuza vaccinarea anti-COVID: "Peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți..."

Medicul Monica Pop a declarat că nu își va face vaccinul anti-covid deoarece nu are încredere într-un vaccin făcut în trei luni.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol

"Categoric nu ma voi vaccina si nici nu voi da vreun sfat cuiva sa se vaccineze atata timp cat acest vaccin e facut in 3 luni," declara Monica Pop. Declaratiile au fost facute la postul Antena 3.

La randul lui, jurnalistul Adrian Ursu a declarat ca se va informa foarte bine inainte de a lua astfel de decizii, insa momentan nu are destule informatii.

Declaratie la care Monica Pop a reactionat: "Cum n-aveti informatia, domnul Ursu? Cum puteti sa stiti dumneavoastra ce se intampla peste trei ani? Daca faceti leucemie, Doamne fereste!, dupa vaccinul asta?! Cum poti sa stii inductia genetica pe care o face asta, atat de scurt? Peste 5 ani ne putem vaccina! Categoric!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Alexandru Rafila, previziune sumbră. "Este foarte posibil să apară un alt val. Lucrurile nu s-au stabilizat, va exista o creștere"

Citeste si: Vaccinul anti-coronavirus ar putea ajunge în România încă din decembrie, spune Ludovic Orban

"Are efectele secundare pe termen scurt"

Domnul Gadea are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Ca va mai spun inca o data, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Si fac toti... Domnule Gadea, reactia post-vaccinala pe care o prezentati dumneavoastra este de moment, poate face oricine, de unde stiti dumneavoastra ce se intampla peste 1 an? Faceti copilului dumneavoastra vaccinul asta?" a mai spus Monica Pop.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI