Medicul Monica Pop vrea să încaseze pensie specială, deşi în societate se vorbeşete despre desfiinâarea acestora, iar românii ar fi de acord cu această măsură. „Medicii de ce sa nu aiba pensii speciale?!!! De ce e discriminare?! Cu ce sint mai prejos decit celelalte categorii?!”, a postat Monica Pop.

Citeste si: Val de reacții emoționante după decesul Tamarei Buciuceanu. Monica Pop: „Nu pot să cred că nu mai e, o văd tot timpul”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

“Argumente clare: 1.Ani si ani au avut salarii simbolice; 2. Sint expusi zilnic contaminării cu severe, uneori letale. Mor mult mai devreme decît alte categorii!; 3. E singura categorie care raspunde pt greseli.”, a scris Monica Pop.( vezi cum a fost implicat într-un scandal numele Monicăi Pop)

Medicul Monica Pop vrea să încaseze pensie specială: "Ai în mâini viaţa unui om" 

“4. Stresul e mai mare decit in orice alta meserie cind ai in miini viata unui om de orice vîrstă.

5. E singura meserie care poate reda sanatatea sau viata unui om. 6. Ore lungi de zi si de noapte la câpâtîiul bolnavilor sau în sălile de operație pentru a mai salva o viațâ! si atunci???!!!”, a încheiat Pop, care e manager al Spitalului de Oftalmologie Bucureşti.

Toţi amicii i-au cântat în strună Monicăi Pop, în afară de umul singur: “Eu zic sa dam la toti angajatii din tara asta pensii speciale....

Nu știu ce tara mai acorda aceste pensii..... Eu zic ca ar trebui sa facă ceva cu salariile.... In tara noastra avem salariile sub limita bunului simț.... Sa ne gandim la toți angajatii..... Nu doar la unii”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si