Omul de afaceri a fost gasit spanzurat in propria locuinta chiar de catre sotia sa. Aceasta a sunat la 112, iar Vasile Turcu a fost resuscitat si transportat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

El se afla acum in stare grava, fiind mentinut in viata de aparate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Medicul Pompiliu Popescu, cel care a fost doctorul echipei nationale de fotbal a Romaniei zeci de ani, spune ca sansele sale de supravietuire sunt extrem de reduse. "Sansele sale sunt infime. Odata afectati centri nervosi, sansele sunt din ce in ce mai mici sa isi revina, chiar daca se afla la Terapie Intensiva, sustinut de aparatele vitale. Intotdeauna trebuie sa fii rezervat in astfel de situatii in care doar un miracol te mai poate salva.

Nu stiu ce l-ar fi determinat sa faca asta pentru ca il stiu un om cumpatat, echilibrat", a declarat Pompiliu Popescu pentru cei de la ProSport LIVE. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si