Close sidebar
Close sidebar

Medicul Radu Zamfir era prieten de familie cu Dan Condrea! Supravietuitorul din Apuseni spune ca prima sotie a acestuia era devastata dupa divort: “A suferit mult si a preferat sa comunice mai putin”

Medicul Radu Zamfir avea o relatie apropiata cu Dan Condrea, pe care l-a cunoscut prin intermediul primei sotii a acestuia, Laura Georgescu.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Radu Zamfir, medicul care a supravietuit tragediei aviatice din Muntii Apuseni, este prieten din facultate cu Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, care a murit intr-un accident rutier. “Am fost colegi de grupa in facultate. Era o studenta foarte desteapta, foarte inteligenta, avea niste rezultate foarte bune”, a caracterizat-o Zamfir pe Laura Georgescu, intr-un interviu pentru Antena 3.

Laura Georgescu a dezvaluit ca Dan Condrea era ofiter SIE Medicul a remarcat ca, dupa divortul de Condrea, pronuntat in 2011, dupa mai multe scandaluri, Laura s-a schimbat: “Cred ca a suferit mult si a preferat sa comunice mai putin”. Zamfir a marturist ca avea o relatie apropiata cu Condrea, mai ales ca fetele lor sunt prietene.
Fotografie de la nunta lui Dan Condrea cu prima sa sotie, Laura
L-am cunoscut prin prisma faptului ca era prietenul, ulterior sotul Laurei. Aveam niste realtii de colegialitate normale, armonioase.
Se incadra in limitele normalului. Fiecare dintre noi avem moment de veselie, de tristete. Fetiţele au crescut simultan. Mai veneau una la ziua celeilalte. Am mai vorbit cu ocazia zilele fetelor. L-am cunoscut pe Dan Condrea, cvasinormal, total diferit de cel despre care se vorbeste in ultima luna. Era mai introvertit, mai putin vorbaret, dar cam atat”
, a dezvaluit Zamfir. Prietenia dintre medicul de la Fundeni si Condrea ar putea explica un fapt dezvaluit de stirilekanald.ro:
sotia lui Zamfir, Diana, care este cardiolog, colaboreaza cu clinica medicala Heximed, al carei patron era chiar Dan Condrea.
Dan Condrea, patronul companiei care producea dezinfectanti diluati, a provocat scandalul anului in Romania

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI