Preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava, chiurgul Sorin Hâncu, a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. El a lansat un avetisment dur. Medicul a subliniat faptul că de la data de 15 ianuarie va începe „calvarul” în țara noastră, în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Citeste si: Cel mai longeviv bărbat din Franța a murit de Coronavirus

În prezent, românii au lăsat teama și grijile deoparte în privința pandemiei. Ei se bucură de venirea Sărbătorilor de Iarnă și de relaxarea măsurilor restrictive impuse de lege pentru toți cei care nu s-au imunizat deocamdată.

Avertisment dur pentru români

Preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava, chiurgul Sorin Hâncu, a explicat pe rețele de socializare că tot mai mulți români stabiliți în străinătate se întorc acasă cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. De aceea, în țara noastră va urma valul cinci COVID-19.

Citeste si: Ce spun specialiștii despre „valul 5” al pandemiei de COVID-19. Când vine și cum ar trebui sa ne pregătim pentru acesta

Conform ultimei postări pe care a făcut-o medicul Sorin Hâncu pe contul lui oficial de Facebook, valul cinci al pandemiei de coronavirus ar putea lovi cu putere țara noastră la mijlocul lunii ianuarie, anul 2022.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chirurgul îndeamnă poporul la vaccinare dacă nu a făcut-o deja. „De la 15 ianuarie începe calvarul. Pregătiţi-vă! Vaccinaţi-vă!”, a scris medicul pe Internet.

 Medicul Sorin Hâncu avertisment coronavirus

Virusul Sars-Cov-2 în lume.

[Sursa foto: PixaBay]

În prezent, rata de infectare cu noul coronavirus în România este în scădere. Ieri rata de infectare din București a scăzut la 0,77 la mia de locuitori, față de miercuri, când a fost raportată o rată de 0,81 la mia de locuitori.

Citeste si: În ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 800 de cazuri noi de COVID-19

Potrivit Direcției de Sănătate Publică din București, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 812 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 22 sunt ale unor pacienți reinfectați.

Conform aceleiași surse, la noi în țară au fost înregistrate 1.796.230 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.696 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.721.785 de pacienți au fost declarați vindecați, până pe 16 decembrie.

Citeste si: Pfizer anunță că tratamentul anti-COVID-19 „de luat acasă” e bun și pentru Omicron. Antiviralul americanilor reduce riscul de spitalizare cu 90%


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si