Close sidebar
Close sidebar

Medii Admitere ASE 2022: Cu ce note se intră la "fără taxă" şi la "cu taxă"?

Medii Admitere ASE 2022: În data de 4 iulie începe concursul de admitere la programele universitare de licență pentru anul universitar 2022-2023.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Medii Admitere ASE 2022:  Cea mai bună universitate economică și de administrație publică vine și în acest an cu o ofertă generoasă pentru viitorii studenți- peste 7000 de locuri, aproape jumătate fiind finanțate de la bugetul de stat. 

Citeste si: La ce facultăți se poate intra fără examen de admitere în 2022?

Facultățile Academiei de Studii Economice din București, care îi așteaptă pe candidați sunt: Administrarea afacerilor, cu predare în limbi străine; Administrație și Management Public; Business și Turism; Cibernetică, Statistică și Informatică Economică; Contabilitate și Informatică de Gestiune; Drept; Economie Agroalimentară și a Mediului; Economie Teoretică și Aplicată; Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori; Management; Marketing; Relații Economice Internaționale. 

Admitere ASE

Admiterea la studiile universitare de licenţă, organizate la forma de învăţământ cu frecvenţă, se desfășoară pe platforma admitere.ase.ro, prin concurs bazat pe:

1. ESEU MOTIVAȚIONAL- evaluat cu calificativul admis/respins și redactat în:

 

Citeste si: Admiterea la facultate 2022. Când începe și care sunt actele necesare pentru înscriere

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

3. MEDIE GENERALĂ DE ADMITERE calculată ca medie ponderată între media obținută la examenul de bacalaureat cu 70% și media anilor de studii cu 30%.

!! Ierarhizarea candidaţilor, care au obţinut calificativul admis la eseul motivaţional, și, după caz, la proba de competență lingvistică, se face în funcţie de media generală de admitere şi în ordinea opţiunilor precizate de candidat pe platforma admitere.ase.ro.
!! Statutul de student finanțat de la buget sau cu taxă se actualizează după primul semestru al anului I și apoi anual, în funcție de performanțele universitare.

Care au fost mediile de admitere la ASE în 2021?

Citeste si: Medie Admitere Liceu 2022: Cum se calculează media? Formula prezentată de Ministerul Educaţiei

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI