Femeia în vârstă de 32 de ani nu se prezentase la locul de muncă, spitalul Saint Vincent din Portland, iar colegilor li s-a părut suspectă absența ei. Un echipaj de poliție a mers la ea acasă, însă nu au găsit-o.

"Melissa nu era acasă. Plecarea ei, fără ca măcar să anunțe, a fost considerată imediat neobișnuită și îngrijorătoare", au spus oamenii legii după ce au stat de vorbă cu familia și prietenii tinerei asistente.

Americanca se căsătorise pe 24 august cu Bryan, cu care forma un cuplu de mai bine de 10 ani, după ce se cunoscuseră în timpul unei vacanțe în Hawaii. Nunta avusese loc în cadru restrâns, în Waimea Valley. Toată lumea era șocată și voia să afle ce se întâmplase cu femeia la nici două săptămâni de la căsătorie.

Melissa Jubane se căsătorise pe 24 august, pe 4 septembrie a fost dată dispărută

"E o fată extraordinar de drăguță, e deșteaptă și respectuoasă. Suntem foarte apropiate, pentru mine e ca o fiică", declara, cu lacrimi în ochi, soacra Melissei Jubane, la scurt timp după dispariție, citată de jurnaliștii de la Daily Mail.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Sorin, fost călugăr, a dispărut în urmă cu trei ani, la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva COVID 19. Familia îl caută cu disperare: "I-au băgat un cip cu diavolul"

Pe 7 septembrie 2024, la trei zile de la dispariție, trupul neînsuflețit al Melissei a fost descoperit: fusese ucisă. Imediat a fost reținut și principalul suspect. Este vorba despre un vecin, Johnathan Schubert.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani lucrase și el ca asistent medical în perioada septembrie 2022-octombrie 2023, dar la Providence Portland Medical Center, nu la spitalul unde era angajată Melissa. Ancheta este în desfășurare iar oamenii legii nu au oferit mai multe informații despre circumstanțele morții femeii.

Spitalul unde lucra tânăra de 32 de ani a transmis un mesaj de condoleanțe: "Inimile noastre sunt frânte de vestea morții Melissei, o asistentă foarte bună și o colegă de excepție. Le suntem alături celor dragi dar și persoanelor care au avut ocazia să lucreze alături de ea. Melissa a fost un om foarte important pentru spitalul St. Vincent și ne va lipsi".

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si