Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Asa incepe videoclipul piesei "See You Again", care a depasit doua miliarde de vizualizari pe internet.

Piesa a fost lansata in martie anul trecut si a fost compusa pentru coloana sonora a filmului "Furios si Iute 7", al carui protagonist era Paul Walker, actorul care a murit intr-un accident de masina in 2013.  Videoclipul contine imagini cu cei doi autori ai piesei, Wiz Khalifa si Charlie Puth, dar si cadre emotionante cu actorul Paul Walker. Piesa a fost folosita in scena finala a filmului, atunci cand personajul interpretat de Walker se retrage din activitate pentru a se ocupa de familie. Aceste cadre sunt refacute pe calculator, dupa moartea actorului, cand a fost modificat si scenariul initial.

Si acest cadru in care Paul Walker isi tine copilul in brate si isi imbratiseaza sotia sunt refacute dupa modificarea scenariului. In momentul filmarilor, ceilalti 4 actori se uitau la o plaja goala, scena fiind construita ulterior pe calculator.


In 2013, Paul Walker era pasager intr-un automobil care s-a izbit de mai multi copaci, apoi a fost proiectat intr-un semafor. Accidentul s-a produs intr-o localitate de langa Los Angeles, in urma caruia Paul Walker a murit. Decesul lui a stopat filmarile filmului "Furios si iute 7", pelicula inspirata din lumea curselor ilegale de automobile. Productia l-a transformat pe actorul american intr-un star international. Videoclipul piesei este sugestiv pentru finalul lui Paul Walker.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si