Close sidebar
Close sidebar

Melodia tribut pentru Paul Walker a devenit al doilea videoclip din lume care depaseste doua miliarde de vizualizari pe YouTube

Piesa tribut pentru regretatul actor Paul Walker devine al doilea videoclip din lume care depaseste doua miliarde de vizualizari pe internet! Videoclipul, dar si versurile redau emotia din filmul "Furios si Iute ", cu scenele in care celebrul actor se retrage din viata agitata pentru a se dedica familiei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Asa incepe videoclipul piesei "See You Again", care a depasit doua miliarde de vizualizari pe internet.

Piesa a fost lansata in martie anul trecut si a fost compusa pentru coloana sonora a filmului "Furios si Iute 7", al carui protagonist era Paul Walker, actorul care a murit intr-un accident de masina in 2013.  Videoclipul contine imagini cu cei doi autori ai piesei, Wiz Khalifa si Charlie Puth, dar si cadre emotionante cu actorul Paul Walker.
Piesa a fost folosita in scena finala a filmului, atunci cand personajul interpretat de Walker se retrage din activitate pentru a se ocupa de familie. Aceste cadre sunt refacute pe calculator, dupa moartea actorului, cand a fost modificat si scenariul initial.

Si acest cadru in care Paul Walker isi tine copilul in brate si isi imbratiseaza sotia sunt refacute dupa modificarea scenariului.
In momentul filmarilor, ceilalti 4 actori se uitau la o plaja goala, scena fiind construita ulterior pe calculator.

In 2013, Paul Walker era pasager intr-un automobil care s-a izbit de mai multi copaci, apoi a fost proiectat intr-un semafor. Accidentul s-a produs intr-o localitate de langa Los Angeles, in urma caruia Paul Walker a murit. Decesul lui a stopat filmarile filmului "Furios si iute 7", pelicula inspirata din lumea curselor ilegale de automobile.
Productia l-a transformat pe actorul american intr-un star international. Videoclipul piesei este sugestiv pentru finalul lui Paul Walker.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI