Close sidebar
Close sidebar

Membrii trupei Azur, îndurerați! Nelu Vlad, liderul formației trece prin momente grele, după ce a primit un diagnostic dur

Nelu Vlad, liderul consacratei formațiii Azur a fost internat la urgență, după ce i-a venit rău la un concert. Medicii i-au dat un diagnostic neașteptat.

Stefania Pavel,

Nelu Vlad a ajuns pe mâinile medicilor din Cluj.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nelu Vlad, liderul formației Azur depășește clipe dureroase, după ce a primit un diagnostic dur din partea medicilor.

Nelu Vlad are un hematom pe creier.

[Sursa foto: Facebook]

De ce boală suferă liderul Azur?

Artistului i-a făcut rău în timpul unui concert, la Satu Mare. Atunci, el își pierduse vederea, dar și echilibrul. Atunci și-a pus câteva semne de întrebare, însă a continuat să cânte. Când a ajuns din nou la un spectacol în Cluj, episodul a avut loc din nou. Atunci membrii trupei au chemat de urgență ambulanța, iar liderul lor a fost internat de urgență pentru investigații. Acolo, medicii au fost nevoiți să-i dea vestea tristă, dar cu toate astea l-au încurajat că după tratament se va simți mult mai bine.

Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu. 

Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema ”, a declarat Nelu Vlad pentru  Star Popular.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

El este Nelu Vlad.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Obiectul descoperit la Ferma Dacilor care l-a făcut pe Cornel Dinicu să izbucnească în lacrimi

Nu cu mult timp în urmă, artistul în vârstă de 73 de ani își făcuse analizele, însă totul părea a fi în ordine. Abia pe data de 10 februarie ar urma ca Nelu Vlad să fie externat, asta dacă starea lui de sănătate se va mai îmbunătăți. El a spus că a făcut și o investigație CT, care a arătat că sângele care era împrăștiat s-a resorbit. În continuare, artistul va fi supus și unui RMN care va arăta cauza acestui hematom.

Formația Azur a fost înființată în anul 1977, la Brăila și este cunoscută pentru muzica de petrecere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI