Close sidebar
Close sidebar

Membrii unei trupe, arestati sub acuzatia de rapire si abuz. Au agresato tanara in baia autocarului

Toti cei patru membri ai trupei poloneze Decapitated au fost arestati sub acuzatia de rapire si abuz, scrie nme.com.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul ar fi avut loc pe 31 august, dupa un concert pe care formatia metal l-a sustinut in Spokane (Washington). O femeie sustine ca a fost tinuta, impotriva vointei sale, in autocarul trupei, inainte ca membrii grupului sa o abuzeze.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit documentelor prezentate la tribunal, Michal Lysejko, Waclaw Kieltyka, Rafal Piotrowski si Hubert Wiecek au invitat-o pe aceasta impreuna cu o prietena in autocarul formatiei dupa show. Ea sustine ca, aflata in vehicul, tobosarul Michal Lysejko a fost primul care a agresat-o, iar solistul Rafal Piotrowski a urmat-o la baie, unde a fost, pe rand, abuzata de cei patru.



Femeia nu a putut estima timpul petrecut in autocarul formatiei. Autoritatile alertate au semnalat faptul ca ea prezenta numeroase urme de agresiune.

Avocatul apararii a transmis ca polonezii vor ”lupta cu acuzatiile care le sunt aduse si suntem increzatori ca va fi ascultata si cealalta varianta a povestii”.

Conturile de social media ale formatiei infiintate in 1996, in Krosno, au fost suspendate.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI