Meme-uri de iarnă. Conceptul de ”meme” a fost introdus în contextul discuţiei despre principiile evoluţiei şi este menit să explice de ce anumite idei sau culturi se dezvoltă şi evoluează.

Ce este un meme?

Un meme reprezintă o idee, un stil sau un comportament care se răspândește de la o persoană la alta în interiorul aceleași culturi. O dată cu dezvoltarea social media meme-urile au început să ajungă la tot mai mulți oameni.

Meme-uri de iarnă
Meme-uri de iarnă

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2020: Felicitări şi urări simpatice cu Sărbători Fericite sau Crăciun Fericit 2020! La mulţi ani 2021

Azi vă prezentăm o selecție cu cele mai haioase meme-uri de iarnă.

Meme-uri de iarnă

Meme-uri de iarnă
Meme-uri de iarnă

Meme-uri de iarnă
Meme-uri de iarnă

Mesaje de Crăciun 2020

ie ca acest Crăciun să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!
Să ningă în noaptea de Crăciun cu visuri împlinite! Învaţă să visezi, Crăciunul poate face minuni!

Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.  Crăciun fericit vă dorește ….

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun fericit!

Meme-uri de iarnă
Meme-uri de iarnă

Citeste si: Program mall-uri de Crăciun 2020 și Anul Nou 2021. Cum vor funcționa centrele comerciale de sărbătorile de iarnă

M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun.

Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Vă urez din suflet Crăciun fericit!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi ţie.

Meme-uri de iarnă
Meme-uri de iarnă

Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

Mesaje Craciun 2020- Urari Craciun 2020- Felicitari Craciun 2020- Craciun Fericit 2020- Sarbatori Fericite 2020.  Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

Meme-uri de iarnă
Meme-uri de iarnă

Citeste si: Sfântul Spiridon. Sărbătoare mare pe 12 decembrie. Ce trebuie să faci în această zi pentru sănătatea întregii familii

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de CRĂCIUN!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si