„Eu aveam misiunea să le rujez"

Cumpănașu spune că la dosar există declaraţia unei femei care susţine că a fost menajera lui Dincă timp de doua luni. Aceasta menţionează în scris că a locuit cu „monstrul din Caracal" şi că treaba ei era să le aranjeze pe victimele inculpatului. Apoi, după ce erau rujate, fetele ar fi fost luate de fiul cel mare al lui Dincă şi duse în Italia cu acte false.

Menajera lui Gheorghe Dincă, delcarație bombă la DIICOT : „Eu aveam misiunea să le rujez"

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu a fost făcut praf de un profesor celebru: „Acest trubadur a fraudat fonduri UE, invocând calități false. Sper să audă și doamna Kovesi!”

Menajera lui Gheorghe Dincă, delcarație bombă la DIICOT

„A avut două luni o menajeră. La dosar, există declaraţia acestei doamne, aşa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declaraţie în care spune aşa. Avocatul meu a consultat dosarul şi mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni. Acesta se ocupa cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru ca după aceea, fiul său cel mare să le ia şi să le ducă în Italia cu acte false", a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu la „Acces Direct".

Menajera lui Gheorghe Dincă, delcarație bombă la DIICOT : „Eu aveam misiunea să le rujez"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui. Ce secrete ascunde unchiul Alexandrei Măceșanu

Candidatul la prezidențiale, Cumpănașu a cerut audierea sau reaudierea, în funcţie de caz, a mai multor persoane, inclusiv membrii familiei lui Dincă. Doar că, spune el, anchetatorii refuză acest lucru.

„A făcut avocatul meu cerere pe baza acestei declaraţii de trei săptămâni!(...)

Eu o să vin cu probe care o să zguduie sistemul din temelii! Şi nu doar în România. Când ai un martor care spune că a locuit cu Dincă... noi cerem reaudierea.

Menajera lui Gheorghe Dincă, delcarație bombă la DIICOT : „Eu aveam misiunea să le rujez"

Citeste si: Atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu: „A fraudat fonduri UE. Sper să audă și doamna Kovesi”

Reţinerea sau măcar reaudierea familiei Dincă! Cerem confruntare între ea şi familia lui Dincă, ni se refuză şi asta! Am cerut audierea a două persoane care au participat la un viol, ni se refuză şi asta...", a mai spus unchiul Alexandrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si