Close sidebar
Close sidebar

Menajera romanca, gasita moarta in casa in care lucra in Italia. Mariana a fost descoperita intr-o balta de sange

Mariana Odica avea doar 35 de ani si plecase in Italia sa lucreze ca menajera. Ea se afla de aproape o luna in casa unei italience, de profesie medic, cand a fost descoperita fara suflare, intr-o balta de sange.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mariana era originara din Tulcea si lucra de mai bine de o luna ca menajera in casa unei italience in varsta de 44 de ani, medic obstretician.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cand s-a intors acasa, italianca a avut parte de o descoperire socanta. Trupul fara viata al Marianei, zacea pe podea, intr-o balta de sange. Aceasta fusese injunghiata de 6 ori cu un cutit de bucatarie.

Politia a deschis o ancheta in acest caz. Cel mai probabil romanca a fost ucisa de o persoana pe care o cunostea, deoarece usa nu a fost fortata si din casa nu lipseste niciun bun, scrie gazetaromaneasca.com.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI