Close sidebar
Close sidebar

Meniul surprinzator al lui Brigitte Macron. Ce mananca prima-doamna pentru a se mentine tanara la 64 de ani?

Bucatarul lui Brigitte Macron a dezvaluit ce mananca prima-doamna pentru a se mentine tanara la 64 de ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Guillaume Gomez, in varsta de 39 de ani, este bucatarul de la Palatul Elysee, care se ocupa zi de zi de mesele Presedintelui Emmanuel Macron si-ale sotiei sale, Brigitte. El a dezvaluit recent presei internationale ca Prima Doamna a Frantei are un regim strict, bine ales, care s-o ajute sa-si pastreze silueta fit.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

El a povestit ca Brigitte mananca zece fructe si legume pe zi pentru a se pastra tanara si in forma.

Asta in timp ce sotul sau, Emmanuel Macron, prefera oricand cordon bleu-ul in locul acelor mese pline de fructe si legume.

Lista preparatelor preferate de Brigitte cuprinde retete precum ”blanquette de vitel”, care cuprinde cel putin 5 legume, sau salate de fructe si de legume. ”Doamna Macron vrea sa consume cel putin 10 fructe si legume pe zi.

Asa ca uneori ii fac o salata de fructe sau de legume negatite. Chiar si un blanquette de vitel contine pana la cinci legume diferite. Incercam sa ne adaptam gusturilor prezidentiale”, a povestit Guillame, potrivit okmagazine.ro.

Citeste mai multe AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI