Meniurile restaurantelor sunt special concepute sa va faca pofta de diverse preparate! Iata cum se intampla
Masa la restaurant este, de cele mai multe ori, o experienta costisitoare.
Orice amanunt tiparit pe meniu este important atunci cand omul trebuie sa decida ce va manca.
Cateva trucuri simple va pot schimba total modul de a citi un meniu. In primul rand, trebuie sa stiti ca fiecare pagina este in asa fel gandita incat sa va determine sa comandati cat mai mult. De exemplu, mancarurile descrise in cuvinte mestesugite atrag pofta clientilor.
Aspectul meniului si tipul de scris pot influenta consumatorii. Denumirile ingrosate, in relief sau colorate ies in evidenta si ii determina pe clienti sa le observe mai rapid si sa comande mancarurile respective.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ca sa para mai autentice, preparatele din meniu sunt scrise in limba lor de origine. De exemplu, vongole, adica scoici. De asemenea, comparatiile "ca la mama acasa", "ca la bunica" sau eticheta "specialitatea bucatarului" dau un plus de incredere, chiar daca preturile sunt mai piperate.
Citeste si: Vând fiole periculoase oamenilor bolnavi! Îi amăgesc doar pentru a le lua banii
In plus, meniurile mai au ceva care atrage cel mai mult clientii.
Ideal ar fi sa nu mergeti la restaurant flamand pentru ca veti comanda tot ce va face cu ochiul. Daca vreti sa nu cheltuiti prea mult, mancati in intervalul happy-hour sau in momentul zilei in care gasiti meniuri speciale.