Orice amanunt tiparit pe meniu este important atunci cand omul trebuie sa decida ce va manca.

Cateva trucuri simple va pot schimba total modul de a citi un meniu. In primul rand, trebuie sa stiti ca fiecare pagina este in asa fel gandita incat sa va determine sa comandati cat mai mult. De exemplu, mancarurile descrise in cuvinte mestesugite atrag pofta clientilor.

Conform unui studiu realizat de cercetatorii americani, meniurile descriptive au crescut vanzarile cu 27%.

Citeste si: Cutiile de chibrituri, așa cum sunt numite garsonierele, au ajuns să depașească la preț apartamentele spațioase

Aspectul meniului si tipul de scris pot influenta consumatorii. Denumirile ingrosate, in relief sau colorate ies in evidenta si ii determina pe clienti sa le observe mai rapid si sa comande mancarurile respective.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Ca sa para mai autentice, preparatele din meniu sunt scrise in limba lor de origine. De exemplu, vongole, adica scoici. De asemenea, comparatiile "ca la mama acasa", "ca la bunica" sau eticheta "specialitatea bucatarului" dau un plus de incredere, chiar daca preturile sunt mai piperate.

Citeste si: Vând fiole periculoase oamenilor bolnavi! Îi amăgesc doar pentru a le lua banii

In plus, meniurile mai au ceva care atrage cel mai mult clientii.

Ideal ar fi sa nu mergeti la restaurant flamand pentru ca veti comanda tot ce va face cu ochiul. Daca vreti sa nu cheltuiti prea mult, mancati in intervalul happy-hour sau in momentul zilei in care gasiti meniuri speciale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si