Mercur retrograd a ajuns la final începând din 15 septembrie 2023, după trei săptămâni cu efecte ambivalente asupra zodiilor.

Finalul lui Mercur retrograd înseamnă că putem să gândim din nou clar, iar comunicarea greșită face loc clarității din 15 septembrie.

Citește și: VIDEO- Evenimente astrale majore. Ce înseamnă când Mercur este retrograd și cum sunt influențate zodiile

Este ziua în care mesagerul Mercur se trezește din mișcarea sa retrogradă care a început în Fecioară pe 23 august.

După trei săptămâni agitate, vom începe să vedem din nou cu ochii curați, spun astrologii.

Mercur nu mai este retrograd din 15 septembrie. Ce efecte pozitive se văd asupra zodiilor

Dacă ați așteptat un semnal clar pentru a semna un contract sau pentru a face o schimbare în carieră, ceața se împrăștie odată ce Mercur retrograd s-a terminat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe măsură ce planeta înaintează prin Fecioară – un semn de pământ sensibil și priceput – până pe 4 octombrie, cu toții putem readuce ordine în curțile noastre.

Mesagerul cosmic reia mișcarea directă (înainte) vineri, 15 septembrie, ajutând la clarificarea haosului.

Iată ce ar trebui să facă fiecare semn zodiacal după 15 septembrie 2023.

Mercur nu mai este retrograd din 15 septembrie. Ce efecte pozitive se văd asupra zodiilor

Mercur nu mai este retrograd din 15 septembrie. Ce efecte pozitive se văd asupra zodiilor

[Sursa foto: Pexels]

Horoscop Berbec- după 15 septembrie, Mercur retrograd

A fost complicat pentru tine să fii pe aceeași lungime de undă cu alți oameni în timp ce Mercur era retrograd. La fel de greu era să îți interpretezi propriile gânduri – haosul lui Mercur te-a făcut să te simți împrăștiat și încurcat.

De acum înainte, lucrurile devin mai limpezi, este recomandat să dai o mână de ajutor naturii cu stimulente pentru imunitate, cum ar fi vitaminele C și D sau cât mai multe legume și frunze verzi.

Horoscop Taur- după 15 septembrie

În ultimele două săptămâni (din 23 august), Mercur a fost retrograd în Fecioară și a cincea ta pasională casă. Este posibil să fi reapărut un fost sau o fostă iubit/iubită, cerând o a doua șansă. Sau poate că unele drame din trecut au apărut din nou, complicând lucrurile cu o urmă de neînțelegeri. Ești încă epuizat? Din 15 septembrie, poți ieși din această telenovelă, să sperăm că nevătămat, și poți reduce flăcările acestor emoții aprinse.

Horoscop Gemeni, după 15 septembrie

De când îngrijitorul tău cosmic, Mercur, a devenit retrograd pe 23 august, a fost o perioadă în care ai oscilat între flirt și familie. Pe 15 septembrie, scandalul, intriga și luptele interioare se vor încheia când Mercur retrograd se va termina în Fecioară. Planeta mesager revine la mișcare directă (înainte) în acest semn până pe 4 octombrie. Oferă relațiilor încordate un pic mai mult spațiu și apoi, într-o săptămână, mai fă o mișcare pentru a repara ceea ce părea defect.

Horoscop Rac, după Mercur retrograd

Mercur și-a petrecut ultimele trei săptămâni aruncând înapoi toate conversațiile importante, tehnologia și planurile de călătorie.

A fost o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar pentru Raci mai ales, pentru că ei încearcă să se exprimați cu sensibilitate, lucru imposibil acum. Pe 15 septembrie, Mercur avansează din nou în Fecioară, eliminând neînțelegerile și defecțiunile. Cele mai bune planuri ale tale pot să iasă de la sertar.

Mercur se trezește din mișcarea sa retrogradă

Mercur se trezește din mișcarea sa retrogradă

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop Leu după 15 septembrie

De azi poți să te gândești la o afacere! Cu Mercur retrograd din 23 august, era complicat să fii de acord asupra celui mai mic detaliu, iar planeta mesager a făcut pagube prin casa ta de bani. Este posibil ca tensiunile și comunicările greșite cu clienții și colegii să fi produs daune în timpul acestui tranzit dificil. Pe măsură ce Mercur își corectează cursul, claritatea revine atât în comunicaea ta, cât și în fluxul de numerar.

Horoscop Fecioara

În ultimele trei săptămâni, planeta comunicării Mercur a fost într-o cădere retrogradă de semnal, făcându-te să te simți de-a dreptul neînțeles – mai ales că mesagerul înaripat s-a învârtit exact prin semnul tău zodiacal. Negocierile s-au blocat și nu ai fost sigur unde te afli în relația cu cineva. Mercur retrograd s-a terminat pe 15 septembrie, conducătorul tău cosmic corectează cursul, curățând haosul și ajutându-te să-ți înțelegi punctul de vedere. Ai undă verde din ziua în care retrogradul lui Mercur se termină în Fecioară să promovezi proiecte și să revi din nou în ochii publicului.

Horoscop Balanța, după Mercur retrograd

Mișcă-te liber, Balanță! Viața ta a semănat cu o sală de oglinzi de când Mercur a devenit retrograd în a douăsprezecea ta casă, pe 23 august. Dar poți să nu mai urmărești mirajele începând cu 15 septembrie, când retrogradul lui Mercur se termină în Fecioară. Pe măsură ce planeta comunicării își corectează cursul, pereții de care te-ai lovit încep să arate mai mult ca niște uși deschise. Depinde de tine dacă mergi la stânga sau la dreapta sau dacă îți stabilești intențiile de a explora liber.

Citește și: Lună nouă septembrie 2023. Cum va fi influențată fiecare zodie? Schimbări importante!

Horoscop Scorpion, după 15 septembrie

Cu Mercur retrograd în zona ta de colaborare din 23 august, dinamica interpersonală a fost în cel mai bun caz haotică, în timp ce lumea ta interioară a putut fi tulburată. Pe 15 septembrie, Mercur retrograd s-a terminat în Fecioară. Pe măsură ce Mercur revine la mișcare directă (înainte), armonia este restabilită în mintea, inima și echipa ta. Primul pas: Pune-ți pălăria de diplomat și creează consens cu ceilalți din echipa ta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

horoscop

Efecte pozitive după Mercur retrograd

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop Săgetător

Încercarea de a obține răspunsuri clare a fost un exercițiu inutil de când Mercur a devenit retrograd pe 23 august. Pregătește-te să intri din nou în acțiune începând cu 15 septembrie, când retrogradul Mercur se termină în Fecioară! Subiectele încâlcite încep să se clarifice. Deși ar putea dura mai mult  pentru a-ți relua obiectivele, ești pe drumul cel bun, nu te descuraja. 

Horoscop Capricorn după 15 septembrie

Păstrarea credinței a fost o provocare pentru tine din 23 august, când Mercurul mental și-a început călătoria retrogradă prin casa a noua a zodiei tale. Planurile care au primit undă verde au întârziat dintr-o dată și chiar și cel mai diplomatic feedback al tău părea să-i lovească pe oameni sub centură. Dacă ai pierdut din vedere imaginea de ansamblu, perspectiva ta revine pe 15 septembrie, când retrogradul lui Mercur se încheie în Fecioară. De acum înainte, problemele cu cariera, călătoriile și tehnologia ar trebui să înceapă să se clarifice.

Horoscop Vărsător, după 15 septembrie

Este o ușurare pentru Vărsători că planeta Mercur își încheie mișcarea retrogradă de trei săptămâni prin Fecioara, care stăpânește cea de-a opta casă, a intimității, seducției și secretelor. Dacă simți că a fost inutil să primești răspunsuri, de acum înainte eforturile tale de detecție ar putea începe să dea roade. Problemele de gelozie și neîncredere se pot clarifica în zilele următoare. 

Citește și: Horoscop 15 septembrie 2023. Săgetătorii pot avea parte de schimbări în plan profesional

Horoscop Pești

Doi nu a fost cu adevărat numărul tău magic din 23 august, datorită învârtirii retrograde a lui Mercur prin sectoarele tale de relație. Este posibil ca zona de comunicare să fi fost plină de tensiuni sau neînțelegeri. Semnarea contractelor sau obținerea oricărui fel de angajament a fost, de asemenea, afectată. De acum înainte, poți încerca din nou să închei o afacere sau să obții un răspuns clar. Dispar de azi propriile îndoieli sau neînțelegeri cu privire la orice alianță.

Pentru toate zodiile este o veste bună că Mercur înaintează direct prin Fecioară până pe 4 octombrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si