Mercur retrograd este faimos ca fiind un tranzit negativ, insa trebuie sa tinem cont de anumite recomandari si vom traversa cu bine perioadele de mers inapoi aparent ale acestei mici planete, atat de importanta în viata noastra.

Mercur retrograd 2021: Cele trei perioadă care ar putea să ne dea viaţa peste cap

  1. 30 ianuarie (în Vărsător) – 19 februarie (în Pești)
  2. 31 mai – 21 iunie (în Gemeni)
  3. 28 septembrie – 16 octombrie (în Balanță)

Mercur retrograd este un moment

splendid pentru fiecare dintre noi pentru a ne reevalua alegerile, aspirațiile și traiectoria în viață, domenii specifice și aspectele nevralgice. Dificultățile care pot apărea sunt legate de comunicare, transport si comerț, în sensul că pot exista întârzieri, ambiguități, neînțelegeri, interpretarea greșită a mesajelor, funcționarea defectuoasă a dispozitivelor sau a mijloacelor de transport, necesitatea reparațiilor, probleme legate de documente. Mercur retrograd ne obligă să fim mai atenți, mai prezenți în viața noastră, mai atenți la ceea ce spunem și facem.

Acest fenomen numit Mercur Retrograd este unul dintre puținele tranzite care afectează pe toată lumea destul de uniform, iar efectele sale sunt întotdeauna evidente. Este bine de reținut și de știut că perioadele în care Mercur este retrograd nu sunt 100% rele și că aduc și ele ceva bun! Mercur retrograd zâmbește asupra câtorva semne zodiacale, aducându-le noroc în viața amoroasă. Iată semnele zodiacale care vor fi norocoase în dragoste sau pot să întâlnească pe cineva special în timp ce Mercur este retrograd: Taur, Rac, Scorpion și Capricorn.

Mercur retrograd 2021
Mercur retrograd 2021

Septembrie 2021: Mercur retrograd în Balanță, a treia perioadă retrogradă din acest an

În perioada 28 septembrie – 16 octombrie, Mercur este in a treia perioada retrograda din 2021, in zodia Balantei.

Deoarece Balanța guvernează angajamentele și relatiile inter-umane, Mercur retrograd în acest semn zodiacal va analiza, va perturba sau va incuraja orice angajament sufletesc.

De asemenea, Balanță vorbește despre dreptate, egalitate, dreptate, compromisuri, diplomație, în timp ce Mercur retrograd ne va aduce în atenție toate aceste chestiuni.

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2021. Pe ce dată începe Anul Boului de Metal? Horoscop chinezesc complet pentru 2021

Această perioadă poate fi puțin mai dificilă, așa că încercați să evitați conflictele, nu comunicați agresiv și încercați să promovați bunătatea. Mercur retrograd în Balanță afectează și persoanele născute în Berbec, Rac și Capricorn. Pentru ceilalți, influența retrogradă a lui Mercur are un impact personal asupra domeniului vieții în care se află semnele Balanță și Scorpion. Gemenii și Fecioarele sunt în centrul atenției, deoarece vorbim despre mișcarea retrogradă a liderului lor astral.

Mercur retrograd pentru a doua oară în 2021 din 31 mai până în 21 iunie( în Gemeni)

Mercur este planeta guvernatoare a Gemenilor, astfel că acest tranzit retrograd ar putea să-i lovească pe Gemeni mai dureros decât pe celelalte semne zodiacale și să le facă viața zilnică mai agitată și mai neregulată. Oamenii născuți în semnele zodiacale Taur, Rac, Săgetător și Pești vor avea o perioadă dificilă, vor face cu greu față diferitelor situații din viața lor și vor fi dezorganizati, căci haosul va fi prezent în rutina lor zilnică.

Mercur retrograd aduce confuzie și ambiguități.

Aspectele pozitive ale lui Mercur în Gemeni: Înțelegem la un nivel profund problemele spirituale și lecțiile de viață, analizând trecutul (în special schimbarea care a avut loc anul trecut pentru omenire). Mercur în Gemeni inspiră mai mult tact, diplomație și discreție în comunicare. În viața sentimentală, avem tendința de a ne mărturisi sentimentele. Acest tranzit ne aduce o intuiție ascuțită, înclinație spre latura psihologică, spirituală sau creativă a vieții.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 2021. Trei zodii care vor avea mare noroc la bani în 2021

Mercur retrograd 2021
Mercur retrograd 2021

Aspectele provocatoare ale lui Mercur în Gemeni: Vor apărea la iveala amintiri dureroase, traume legate de familie și probleme spirituale, cerând să fie vindecate. Devenim prea emoționali și sensibili. Gândirea noastră poate fi fluctuanta si complicata. Tindem să trăim mai mult în trecut, din amintiri, traversam stări accentuate de nostalgie. De asemenea, trebuie să știți că perioada penumbrei lui Mercur retrograd din luna mai poate fi mai supărătoare decât mișcarea retrogradă în sine, deoarece, în acest timp, Mercur va scoate la suprafață toate lucrurile pe care trebuie să le îndreptăm în viața noastră.

Prima perioada cu Mercur retrograd în 2021: 30 ianuarie (în Vărsător) – 19 februarie (în Pești)

Pentru prima dată în acest an, începând cu 30 ianuarie și până în februarie 2021, Mercur este în mișcare retrogradă, timp de aproape trei săptămâni. Acest retrograd al lui Mercur începe în Vărsător și revine în Pești, transmitându-ne în mod simbolic nevoia de a acorda o atenție sporită la ceea ce au de spus bătrânii noștri.

Citeste si: Horoscop 2021: Este anul lor! Zodiile privilegiate de astre: Totul le merge din plin

Este timpul să vă implicați în comunitate (Vărsător) și să reflectați asupra mesajelor spirituale (Pești) pe care probabil le-ați pierdut din vedere. Ce putem face? La începutul anului, putem relua studii neterminate sau idei abandonate. Pot apărea oameni din trecutul nostru, cu care vom avea ocazia să clarificăm o serie de aspecte care au căzut în uitare. Ne amintim experiențele pe care le-am trăit sau putem regăsi obiecte pierdute. Aspectul benefic al lui Mercur mental și analitic în mișcare retrogradă într-un semn sensibil precum Pești reprezintă revenirea unor momente frumoase în viața sentimentală.

Care sunt cele mai afectate semne zodiacale de către prima perioada cu Mercur retrograd în 2021?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dacă ești născut sub semnul Fecioară, Gemeni, Rac sau Leu și totul pare să îți meargă cu susul în jos, ei bine, nu este doar o impresie. Din păcate, până la sfârșitul lunii, nu puteți face nimic, așa că nu faceți planuri de viitor și lăsați lucrurile să-și urmeze cursul.

Mercur retrograd 2021
Mercur retrograd 2021

Leii, Vărsătorul, Taurul și Scorpionii, născuți în ultimele trei zile ale semnelor zodiacale, vor simți pe deplin influența lui Mercur retrograd în Vărsător. Acest aspect retrograd ne poate ajuta să înțelegem detaliile fiecărei situații de viață, pentru a detecta minciunile și problemele inechitabile. Această perioadă de retrogradare a lui Mercur ne ajută să ne corectăm atunci când reacționăm la situații fără să ne gândim. Este un moment de claritate și luciditate pentru toată lumea.

Sursa: ce-spun-astrele.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si