O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit după ce a fost călcată de un autobuz. Părinții fetei sunt acum dărâmați de durere și spun că aceasta a fost „luată” de lângă ei. Ei au și lăsat un ultim mesaj pentru fiica lor.

Victima este Sophie Jain Fletcher, în vârstă de 15 ani. Ea a fost lovită de un autobuz în Sheaf Lane, Sheldon, în jurul orei 15:00 pe 18 martie.

Tânăra a fost dusă de urgență la spital, unde i-a fost confirmat și decesul.

Citește și: Cristina dă cărțile pe față în privința lui Radu: „Eu nu am simțit nimic! Nici nu mă așteptăm să aud asta din partea lui!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Șoferul autobuzului ajută poliția cu anchetele lor, relatează Birmingham Live, potrivit  Mirror.

Cum s-a petrecut accidentul oribil?

Părinții fetei sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă cele întâmplate. Ei își plâng acum fiica care a plecat printre îngeri.

Citește și: Un român care s-a ales cu șodul fracturat în timpul reținerii de către Poliție, a primit despăgubiri imense. Suma trece de 30.000 de lei

„Cu profundă tristețe și cu inima grea, pe 18 martie, ne-a fost luată fiica scumpă Sophie Jain Fletcher. Era o tânără frumoasă, cu o personalitate uimitoare și cu o prezență pe măsură. Mami te va ține mereu de mână și vei fi mereu prințesa lui tati. Zboară sus frumoasa noastră Sophie Soph. Te vom iubi, pentru totdeauna și mereu, mami și tati”, a fost mesajul sfâșietor al familiei. 

Citește și: Un elev suspectat de trafic de droguri povestește cu lejeritate cum a fost vizita mascaților: „Mama le-a făcut cafea. E obișnuită săraca”

Încă nu se știe cum s-a produs accidentul mortal, dar oamenii legii continuă ancheta. În plus, ei au făcut apel la oricine ar putea avea informații utile să contacteze autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si