Close sidebar
Close sidebar

Merge cu ambulanta la Techirghiol, pentru in Bucuresti nu isi poate sustine tezele de sfarsit de an. Este cazul revoltator al baiatului imobilizat in scaun cu rotile care se lupta cu sistemul pentru dreptul la invatatura

Se duce cu ambulanta tocmai la Techirghiol, pentru ca in Bucuresti nu-si poate sustine tezele de sfarsit de an scolar! Este rezolvarea incredibila a cazului revoltator al lui stef. Elevul imobilizat in scaunul cu rotile, care se lupta cu autoritatile pentru dreptul lui la invatatura. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Legea il apara, autoritatile spun ca i-au asigurat toate conditiile, dar ce a facut statul pentru elevul imobilizat in scaunul cu rotile?

Cu salvarea trimisa de serviciul de Ambulanta Bucuresti de a plecat azi dimineata spre Techirghiol Stef ca sa-si sustina tezele pentru clasa a 10-a! Nu s-a putut la Bucuresti.


"Te duci ca sa iei teze, pentru ca nimeni nu-ti da teze nicaieri. Daca te duc aici la Eminescu( n. r. Colegiul Mihai Eminescu) o sa te lase sa faci pe tine si nu te ingrijeste nimeni cu nimica"

La Sanatoriul pentru Copii din Techirghiol s-a putut, cu ajutorul Inspectoratului Scolar judetean Constanta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Si ingrijire, si scoala,  si asistenta specializata!  Cata diferenta fata de marea capitala!
"Vad ca au facut o masa adaptata, pe care putem scrie. Practic aceasta este o masa adaptata.
De asa ceva ai avea nevoie si la liceul din capitala?
Da"

O rampa speciala asigura accesul de la sanatoriu pana la scoala in care Stef va invata.

"Aici va fi casa mea pentru urmatoarele trei saptamani"

Ceea ce este SF in Bucuresti, e realitate in micul orasel din judetul Constanta.

Ba chiar e primit ca un vechi elev de directoarea centrului.

Stef are planuri mari, vrea sa demonstreze lumii care il pune la pamant ca poate deveni un om mare, pe masura ambitiei si inimii lui.  

"Ce ai vrea sa te faci cand o sa fi mare?

Avocat"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI