Mesajul bombă lansat de un manelist celebru după moartea lui Emi Pian. Costel Biju a transmis un mesaj dureros pe contul său oficial de Facebook pentru prietenul său bun: „Am să postez aici un mesaj cu durere in suflet pentru o ființa Draga pe care am pierdut-o! Drum lin, EMI Pian. Nu îmi vine sa cred, de ce tocmai tu?!?!?

De ce?! Nu ma pot exprima prea mult dar adevarata durere se simte in suflet, sincere regrete și condoleanțe pentru familie.
Eu și toată familia mea suferim pentru ca ai plecat!
Nu te vom uita niciodată, omul care ne’a respectat in orice conjunctura și ne’a dat valoare!
Te vom iubi întotdeauna !” a spus manelistul.

 costel biju emi pian

 costel biju emi pian

Postării li s-a alăturat și alți maneliști din România care au ținut să ureze condoleanțe familiei: „Dumnezeu sa il
Odihneasca in pace...a fost un soc, de necrezut...!!! Nu sunt cuvinte....!”.

Citeste si: Tatăl lui Emi Pian a murit în închisoare după ce a aflat că fiul său a fost ucis? "Două generații s-au dus în cer"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, Emi Pian, interlopul care a fost ucis pe o stradă din București

Citeste si: VIDEO- Florin Salam, declarații în exclusivitate pentru Știrile Kanal D: Care este, de fapt, legătura sa cu clanul Duduianu

Mesajul bombă lansat de un manelist celebru după moartea lui Emi Pian

 costel biju emi pian

„Dumnezeu sa- l ierte!!! Condoleante familiei!!! Cumatrul nostru cu cel mai bun suflet cel mai mare respect si o inima de aur, dumnezeu sa te odihneasca in pace cumatrul nostru drag Emi Pian !!!!!!!!” se arată în alt mesaj adresat lui Emi Pian.

 costel biju emi pian

Emi Pian este un renumit interlop din România. Bărbatul conducea întregul clan Duduianu care a fost implicat în diferite scandaluri. El a mers seara trecută la o partidă de barbut unde au intervenit câteva neînțelegeri între participanți la joc, pe motiv de câștig. Napi, liderul unei grupări mafiote din zona Chitila, l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian. Apropiații clanului afirmă că fiul lui Napi ar fi fost adevăratul ucigaș, însă anchetatorii nu au putut face momentan nici o declarație în acest sens.

 costel biju emi pian

Emi Pian era cunoscut pentru chefurile pe care le dădea și sumele enorme pe care le cheltuia aducând maneliști celebri să-i cânte, cum sunt Florin Salam, Costel Biju, Cristi Mega, Mihăiță Piticu sau Jador.

Citeste si: Cum arata vaduva lui Emi Pian, interlopul ucis in Capitala! Imagini rare cu frumoasa lui sotie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si