De 14 ani slujitor al Domnului in satul doljean Grindeni, preotul Ionel Neagu (40 de ani) a fost gasit spanzurat in curtea casei sale, sambata dimineata, cand un vecin a venit in vizita la el. In cele 6 pagini pe care si-a scris biletul de adio, parintele si-a cerut scuze familiei si lui Dumnezeu pentru gestul sau, unchiul lui Neagu dezvaluind ca barbatul a recurs la sinucidere din cauza faptului ca iminentul divort de sotia Corina urma sa-l indeparteze cumva de cei doi copii, Bianca si Andrei.

Potrivit rudelor, Ionel Neagu tocmai se intorsese de la Craiova, acolo unde locuia nevasta, cu care avusese o ultima tentativa de impacare. Recunoscut de comunitate pentru implicarea in ajutorarea copiilor sarmani, dar si pentru sprijinirea oamenilor nevoiasi, Ionel era o fire vesela si un pescar pasionat, ultima iesire pe balta fiind bifata la sfarsitul lunii octombrie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Acum doi ani, intr-un mesaj publicat pe Facebook si care astazi poate fi inteles altfel, preotul din Grindeni sustinea urmatoarele: "Apreciaza o persoana atunci cand ea exista in viata ta si cand lupta sa-ti arate cat te iubeste.

La un moment dat, va obosi si va pleca. Si poate abia atunci vei inteleg cat era de importanta pentru tine. Nu lasa ambitia si orgoliul sa puna stapanire pe ceea ce simti!". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si