Un tânăr de 23 de ani a fost găsit fără suflare. Băiatul s-ar fi sinucis din dragoste. Tânărul din județul Giurgiu a fost descoperit cu un cuțit înfipt în piept. Oamenii legii au transmis că Florentin s-a sinucis din dragoste, după ce au găsit mesajul de adio adresat fostei sale iubite.

Florentin a lăsat un mesaj copleșitor pentru tânăra care i-a fost iubită. Bărbatul nu a mai putut să trăiască fără iubita sa, pe care o diviniza și alături de care a trăit o poveste de dragoste care a durat doi ani.

Înainte de Crăciun, ei s-au despărțit și se pare că motivul ar fi familia tinerei.

Citeste si: Un bărbat stabilit în Italia s-a sinucis într-un mod absolut înfiorător! Și-a incendiat casa și apoi s-a autoînjunghiat. Ce mesaj a lăsat

Părinții fetei au o situație materială mai bună față de familia lui Florentin și se pare că acesta era unul dintre motive. Locuitorii satului Fălăștoaca, situat în comuna Comana din județul Giurgiu au declarat că părinții tinerei erau împotriva relației dintre cei doi.

Ce a făcut tânărul Florentin înainte să-și pună capăt zilelor

Florentin a trimis un mesaj plin de emoție, fix cu o zi înainte să se omoare. Printre gândurile exprimate, bărbatul i-a transmis fostei sale iubite că nu o să-l mai revadă niciodată. Florentin din Giurgiu fost găsit fără suflare, înjunghiat în piept, în curtea din spatele locuinței sale, chiar în a treia zi de Crăciun.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: S-a sinucis după ce a picat examenul auto. Despre cine este vorba

„Veri, te-am iubit și o să te iubesc toată viața mea!”, a scris Alexandra Maria pe contul ei de Facebook după ce a primit teribila veste.

mesaj de adio florentin din giurgiu
Florentin din Giurgiu s-a sinucis pentru că nu a putut să fie împreună cu iubita sa.[Sursa foto: google]

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu au precizat: “În data de 27 decembrie, la orele 08:45, am fost sesizați prin 112, de către un cetățean din Comana, că a fost găsit un tânăr, în vârstă de 23 de ani, cu un cuțit înfipt în zona pieptului, fără semne vitale. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă”.

Tânărul Florentin era o persoană extrem de apreciată și de iubită de către sătenii din Fălăștoaca.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„(…). Cu durere în suflete ne-am rugat împreună astăzi pentru sufletul lui Florin, un tânăr de doar 23 de ani, ce a trecut la Domnul în circumstanțe suspecte, greu de imaginat.

Cuvintele sunt nesemnificative și inutile și nu putem exprima și explica durerea ce trece prin inimile frânte ale părinților și ale cunoștințelor! În nevrednicia și neputința noastră, transmitem condoleanțe familiei, făgăduindu-le veșnica rugăciune pentru sufletul fiului dumnealor și sprijinul nostru în aceste momente cumplite! Dumnezeu să te odihnească în pace, tinere Florin!”, au scris reprezentanții Parohiei Falaștoaca pe contul oficial de Facebook.

Băiatul a fost condus pe ultimul drum, în urmă cu trei zile. Fosta sa iubită nu a participat la ceremonia de înmormântare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si