Un mesaj semnat Cheloo de la Paraziții care face referire la Liviu Dragnea a deveniit viral, zilele trecute.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

”Dragnea, 3 ani și 6 luni cu executare! Perfect, să sărbătorim! Dar după ce ne revenim, să ne aducem aminte ce pedeapsă are, câtă pușcărie va face FIZIC (1 an). După un an, va ieși de la pușcărie mai bogat cu câteva milioane de euro decât fiecare dintre noi, ăștia care ”sărbătorim” azi. Să stăm liniștiți, l-au închis pe Dragnea, nu au închis hoția! România rămâne la fel, cu Dragnea sau fără. Hoția încă e afară, în fiecare dintre noi!”, este mesajul apărut pe contul lui Cheloo.

Citeste si: Marian Oprișan are o vilă mai mare decât a lui Liviu Dragnea! ”Noul” PSD păstrează tradiția palatelor de baroni

Textul a avut peste 2.200 distribuiri, 7.000 like-uri și 250 comentarii, devenind viral în scurt timp. Nu este însă foarte clar dacă liderul trupei Paraziții este autorul real al mesajului.

Acesta a apărut pe un cont neoficial al cântărețului, realizat de un fan. Cheloo este cunoscut ca un tip care are foarte rar opinii postate pe contul oficial de Facebook, majoritatea postărilor având exclusiv legătură cu activitatea artistică.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si