Fericire mare în cuplul George și Mădălina de la „Puterea Dragostei”. Tânăra își serbează ziua de naștere pentru prima dată alături de George. „La mulți ani, sufletul meu mic și frumos. Îți doresc multă, multă sănătate și cât mai multe realizări doar alături de mine. Și dacă ieri a fost ziua noastră în care am împlinit atâtea luni frumoase de când ne-am cunoscut și am rămas unul lângă celălalt, astăzi este despre tine.

Despre sufletul tău frumos, despre zâmbetul și gropițele tale, despre modul în care mă poți iubi, despre căldura pe care mi-o oferi indiferent de situație, despre toate momentele pe care le-am petrecut și urmează să le petrecem în continuare. Este primul an în care ai îmbătrânit lângă mine și mai urmează. La mulți ani, iubirea mea! Te iubesc!”, a zis George de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ce a ales copilul Siminei și al lui Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” de pe tavă când i-a fost tăiat moțul

Printre cei care i-au urat „la mulți ani” Mădălinei se numără și concurenții emisiunii „Puterea Dragostei”. Mariana chiar i-a trimis și un mic cadou prietenei sale. De asemenea, George și-a surprins iubita cu un buchet de trandafiri.

Citeste si: Scandal în casa Puterea dragostei! Marinescu, acuzații dure la adresa unei concurente

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei”- iubire ca-n vis

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” trăiesc o poveste de iubire de neuitat. După vacanța petrecută la munte, în care George a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție, cei doi au plecat în Italia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Noul hobby al Medei de la „Puterea Dragostei”. Unde a fost surprinsă blondina

mesaj george de la puterea dragostei pentru mădălina
George și Mădălina - la munte.[Sursa foto: Instagram]

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” au stat plecați mai bine de o săptămână, în Italia. Cuplul s-a cunoscut în casa dragostei de la Kanal D și de atunci au devenit de nedespărțit. Mădălina și George s-au descalificat pentru a-și trăi povestea de iubire departe de camerele de luat vederi.

În prezent, cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor și s-au mutat împreună.

Citeste si: Jador de la Survivor România a fost dată afară din casă?! Ce spune Bogdan Mocanu despre prietenul lui cel mai bun

Citeste si: Bianca Comănici, adevărul despre relația dintre Cristian și Adriana de la Puterea dragostei: „O să fiu sinceră...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si