Close sidebar
Close sidebar

Mesaj incredibil al familiei şoferului care a provocat moartea a 9 oameni în accidentul rutier din Ungaria! ”Susţinem ferm şi vehement vinovăţia parţială a lui Petru în tragedia din 22 mai 2018!”

Familia şoferului care a provocat un grav accident rutier din cauză că era atent la un live pe Facebook încearcă să inducă ideea că Petru Calău e doar în parte vinovat de tragedie.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 22 mai 2018, pe o autostradă din Ungaria, microbuzul condus de Zălar Petru Calău se ciocnea frontal cu un camion, în tragedie murind 9 cetăţeni români, inclusiv şoferul. Intrat în live pe Facebook, şoferul originar din Târnăveni nu a mai fost atent la condus şi s-a ciocnit frontal cu un camion care venea din sens opus.

În ciuda faptului că autorităţile l-au considerat vinovat în totalitate de tragedie pe Calău, familia şi prietenii, care se ocupă de câteva luni de contul de Facebok al dispărutului, încearcă să inducă doar ideea culpei parţiale a şoferului în catastrofă. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

”Comunitatea Petru Kalau, prin reprezentant Livia Nyisztor, nu cedează şi va fi alături de familia Zalar pentru toate demersurile către adevăr! Susţinem ferm şi vehement vinovăţia parţială a lui Petru în tragedia din 22 mai 2018 petrecută pe teritoriul Ungariei! Nu vom ceda sub nici o formă!!! Cale, alături de tine până la capăt!!!”, au scris familia şi prietenii şoferului pe contul de Facebook, administratorii declarând că diverse persoane, probabil rudele celor decedaţi, au cerut suspendarea contului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI