Mama lui Mihai Spătaru, șoferul ucis, trece prin cumpăna vieții. Fiul ei a fost omorât în noaptea de 16 spre 17 mai, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franța, în apropiere de Calais. Crima a avut loc sub ochii soției. Trupul șoferului nu poate fi adus acasă până la finalul anchetei de crimă demarată de autoritățile din Hexagon.

Citeste si: VIDEO -Victime pe bandă rulantă în rândul șoferilor români de camioane

Femeia cere acum ajutorul statului și își strigă disperarea: „Nora mea a spus că era târziu în noapte și că el a vrut să coboare din mașină să își facă nevoile. Mihăiță s-a întors spre mașină. Ea l-a văzut că era sânge la pieptul lui. L-a ridicat în mașină, i-a pus un prosop, curgea sânge. A început să țipe, nu a ieșit nimeni. Țipa de groază, nu știa încotro să o ia. O singură persoană am înțeles că a ajutat-o, care a sunat la salvare. Salvarea a venit târziu, nu a venit imediat. Ea totuși nu îi venea să creadă că e mort. Vomita sânge pe geam, ce îmi spunea ea astăzi”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Afacerist din Capitală, reținut de poliție sub acuzația de viol

Tragedie mare în familia românului ucis lângă TIR

Mama tânărului omorât face apel la autoritățile române pentru ca trupul fiului ei să fie adus în România. „Eu nu mă simt bine. Nu știu dacă pot depăși acest moment. Rog presa, rog Europa, rog Guvernul, pe domnul președinte, să îmi aducă copilul acasă.

Noi nu avem bani. Fiica mea a făcut împrumut în bancă, noi suntem oameni săraci. Noi nu avem bani. El mă întreținea, el era omul care îmi trimitea în fiecare lună, ca să pot să supraviețuiesc. El îmi plătea totul, facturi, lumină, gaze. Nu cer la nimeni. Atât vreau, copilul acasă, din toată sărăcia mea, să pot să îi dau un covrig de pomană, mai mult nu o să pot să îi dau”, a zis femeia pentru antena 3.

Citeste si: Decizie șocantă în cazul șoferiței care a ucis două fete, după ce s-a urcat băută la volan

mesaj mama lui mihai șoferul de tir ucis în franța
Mihai Spătaru - șoferul ucis.[Sursa foto: Facebook]

Mama șoferului cere dreptate după uciderea fiului său care era plecat să muncească. Ea a mărturisit că sunt săraci și el îi plătea totul. „Atât îmi vreau, băiatul acasă. Nu vreau să îmi vină cu nimic, să îmi aducă saci de bani. Viața copilului meu nu mi-o poate da nimeni. Atât vreau, băiatul în viață. Atât voiam. Mi l-a ucis. Cine l-a ucis, să plătească, dar m-a ucis și pe mine odată cu el. Eu sunt moartă pe dinăuntru, eu nu mai știu ce e cu mine. Nu mai știu, tremur toată. Nu îmi revin, nu mai pot”, a mai spus mama îndurerată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu șoferița care a ucis două fete pe un trotuar! Decizia i-a revoltat pe mulți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si