Un puternic incendiu a izbucnit, joi după-amiază, la un depozit de deșeuri și fier vechi din Iași. Acesta s-a manifestat pe o suprafață de 1.500 mp.

Citeste si: Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Roman

“Având în vedere simulările modelele numerice rulate în cadrul ANM privind evoluţia norului de fum din comuna Ciurea, sat Lunca Cetăţuii, se apreciază că cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară când vor fi condiţii pentru ploi slabe de scurtă durată, iar vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificări (viteze la rafală de pânăî la

35 – 45 de km/h), din direcţie predominant sud-estică astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie şi deplasare spre nord-vest”, a transmis ANM.

Citeste si: Incendierea și îngroparea deșeurilor, infracțiuni care pot duce la închisoare

150 de ha de vegetație și pădure au ars în Vrancea

În ultimele 24 de ore, echipajele pompierilor militari au intervenit pentru limitarea pagubelor la mai multe incendii de vegetație în raza orașului Focșani.
150 de ha de vegetație uscată și 10 ha litieră și pădure de pin au ars.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiile de vegetație fac prăpăd

"Având în vedere că incendiul se manifesta la fondul forestier pe o suprafaţă extinsă, în mai multe focare, pentru înlăturarea pericolului de propagare au fost mobilizate forţe şi mijloace de intervenţie impresionante. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au acţionat 41 de pompieri militari în cooperare cu 18 pompieri voluntari ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Bârşeşti, Tulnici şi Negrileşti, 4 salvamontişti, 4 jandarmi montani, 4 agenţi de poliţie şi 21 de lucrători ai Ocolului Silvic Experimental Vidra.

Acţiunea de stingere a fost una de durată, forţele de intervenţie depunând eforturi susţinute, reuşind să lichideze toate focarele după circa 7 ore de luptă cu flăcările. Echipajele de intervenţie se află şi la această oră în zonă pentru monitorizarea situaţiei şi prevenirea apariţiei unor noi focare.", potrivit ISU Vrancea.

Citeste si: VIDEO- Incendiu cu degajări mari de fum în Parcul Văcărești. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si