Capitala se află sub avertizare RO-Alert de vremea rea. Sunt așteptate furtuni, ploi torențiale și descărcări electrice. Avioanele nu mai aterizează din cauza furtunii, iar oamenii sunt sfătuiți să rămână în locuințe.  

Citește și: Alertă ANM de vreme severă imediată. S-a anunțat Cod Roșu de vreme severă

"Avertizare meteo-intensificări ale vântului, vijelie, descărcări electrice, grindină, averse torențiale care vor cumula local 30l/mp.

Perioada de manifestare 16:10-17:10. Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!", se arată în mesajul primit pe telefoane de cetățenii din Capitală. 

Vremea va continua să facă ravagii până luni dimineață.  

Citește și: Mai multe poduri improvizate din Buzău, afectate de ploile torențiale

Mai multe poduri improvizate din Buzău, afectate de ploile torențiale

Duminică, podurile improvizate de pe DJ 203L, pe raza comunelor Brăeşti şi Bozioru din judetul Buzău, au fost afectate. Două poduri sunt afectate în acest moment. De asemenea, nu se mai circulă la intrare în Bozioru și la intrare în Brăești. Nicio localitate nu este total izolată. Există rute înlocuitoare în acest caz.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De la Brăeşti se poate ieşi pe la Lopătari şi Odăile, iar din Bozioru se poate ieşi prin comuna Colţi.

Citește și:  Vremea rea a făcut prăpăd în mai multe zone. Oamenii au rămas fără case

”Trecerile provizorii prin râul Bălăneasa, amenajate ca variante provizorii pe perioada reconstruirii podurilor, sunt impracticabile   în urma viiturilor. S-a luat legătura cu administratorul drumului- CJ Buzău -  pentru remedierea situaţiei”,  a

transmis Prefectura Buzău.

Vremea rea a făcut prăpăd în mai multe zone. Oamenii au rămas fără case

Vremea rea a făcut prăpăd încă de săptămâna trecută. Oamenii au rămas fără bunuri din curte, animale și chiar locuințe. Mai multe persoane și-au legat mașinile de garduri pentru a nu fi luate de viituri. Iașul s-a transformat într-o mică Veneție.

Citește și:  Furtunile lovesc și azi. Cod galben de instabilitate atmosferică

Apa a umplut străzile în doar câteva minute, iar traficul a fost îngreunat. În Dolj, una dintre cele mai afectate localități este Grecești. Aici, locuințele a 400 de oameni au fost distruse în câteva clipe de revărsările de ape.  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Ploile au făcut prăpăd în județul Sibiu. O localitate a fost inundată în 20 de minute. Mai multe gospodării au fost distruse.

Ploaia torențială de 20 de minute a inundat o localitate întreagă din Sibiu. Deși

albia râului a fost curățată și adâncită, nu a putut face față cantității de apă căzute. Autoritățiile au emis o avertizare de  cod roșu  în zonă.

Citește și: Ploile au făcut prăpăd în Delta Dunării. Oamenii au rămas fără cale de acces


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si