Mădălina, iubita românului ucis în stradă, la Londra, în timp ce păzea intrarea într-un club de noapte, chiar de Revelion, a postat pe contul ei de Facebook un mesaj sfâșietor, în limba engleză.

”Inima mea e plină de aminitri

Cu mândrie îți strig numele

Viața dură continuă fără tine

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nu va fi niciodată la fel

Te iubesc, îți duc dorul

Vei fi mereu în inima mea pentru eternitate”

Citeste si: Drama teribilă a motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea! Fiica lui Teodor Emi era să moară la naştere sufocată de cordonul ombilical!

Citeste si: ”Călăul” lui Mircea Badea, prieten la cataramă cu bodyguardul român ucis la Londra! ”Am ținut peste 100 de bătăi fără să pierdem”

Citeste si: Accident în Capitală! Un autobuz și un autoturism s-au ciocnit! Un bărbat a ajuns la spital

Cum a murit Tudor Simionov?

Tudor Simionov, fost sportiv de performanță, s-a mutat la Londra împreună cu iubita lui în octombrie 2018 și s-a angajat ca bodyguard la un club de noapte.

De Revelion, el a fost angajat să păzească intrarea într-o locație unde avea loc o petrecere privată. El a intrat în conflict cu un grup de tineri care au forțat intrarea în club și a fost înjunghiat mortal de către aceștia.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si