La aflarea vestii ca mama sa a fost ucisa, Alexandra, fiica victimei, si-a strigat durerea in mediul online, acolo unde a avut un mesaj emotionant pentru cea care i-a dat viata.

"Unde esti, mama? Sa ma iei in brate sa imi alini durerea, cum o faceai mereu? Te strig, dar nu mai imi raspunzi, te chem, dar

nu mai vii. Nu am cuvinte sa exprim durerea ce mi-a cuprins inima, inca nu realizez ce s-a intamplat, moartea mi te-a luat pentru totdeauna.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De acum incolo ma vei veghea de sus din cer si vei avea grija de mine si de familia mea. Iti multumesc pentru toata bunatatea ta, pentru dragostea ta neconditionata si pentru tot ceea ce ai facut pentru mine. Te iubesc si te voi iubi mereu, draga mea mamica!", a scris Alexandra, fiica barmanitei ucisa intr-un local din Satu Mare.

Toti apropiatii au transmis mesaje de condoleante, declarandu-se ingroziti de oribila crima.

"Sincere condoleante", "Dumnezeu sa-ti aline durerea", "Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei. Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste asta si sa ai grija de tine", sunt cateva dintre mesajele transmise de prietenii Alexandrei, fiica barmanitei ucisa.

Cu cateva ore inainte sa fie ucisa, femeia lasase un comentariu la o fotografie postata

de fiica sa, aceasta aflandu-se alaturi de partenerul ei. "Copiii mei frumosi", a scris Nicoleta Dunca la fotografia fiicei sale.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si