Familia Alinei nu reușește nici acum, la aproape 3 luni de la tragedie să își revină. Ei se roagă zilnic pentru tânără, dar și pentru dreptate în acest caz. Alina Ciobanu a fost descoperită pe data de 6 august, înghesuită într-o valiză sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Prietena ei, Loredana, în vârstă de 18 ani, cea cu care se afla pe litoral ar fi omorât-o în camera de hotel unde stăteau, pe fondul unor certuri.

Sergiu, devastat de durere

Cele două tinere munceau ca și cameriste pentru a câștiga niște bani în plus, însă discuțiile dintre ele degenerau pe zi ce trecea. Loredana, de altfel și principala suspectă a recunoscut crima și riscă acum 20 de ani de închisoare.

Sergiu, iubitul Alinei Ciobanu

Sergiu, iubitul Alinei Ciobanu

[Sursa foto: TikTok]

Sergiu, iubitul Alinei este îndurerat și el, iar adesea postează videoclipuri cu poze alături de tânără.

„Adu-o Doamne înapoi, dar nu pentru un an sau doi! Te rog, adu-o definitiv, mai bine totul sau nimic!”, sunt versurile melodiei alese de tânăr. De asemenea, în descriere, Sergiu a scris ” Iubita mea, îmi e atât de dor de tine !”. 

Citește și: EXCLUSIV: Tânăra care și-a ucis prietena în Mangalia își schimbă declarațiile. Ce variantă a mai povestit?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe 6 octombrie, tânărul a mai postat un videoclip cu poze, la fel de emoționant.

”Au trecut două luni, iubita mea.....ce frumos sună, acum strig și tot strig, dar nimeni nu-mi mai răspunde, încă te aștept să vii, dar nu mai vii, ai plecat, dar nu te mai întorci înapoi.

Te voi aștepta toată viața mea, chiar dacă știu că nu te vei întoarce, acel gol în suflet rămas acolo. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi o viață întreagă, și dacă există iubire după moarte, te voi iubi o veșnicie ”, a fost textul scris de Sergiu în descriere.

Alina Ciobanu, alături de iubitul ei, Sergiu

Alina Ciobanu, alături de iubitul ei, Sergiu

[Sursa foto: Faceboook]

Loredana, adusă la Tribunalul Constanța pentru noi audieri

Luni, 30 octombrie, Loredana a fost adusă la Tribunalul Constanța. În continuare, vor avea loc percheziții informatice, pentru a se depista ce s-a întâmplat cu telefonul și cu cardul Alinei Ciobanu, unde aceasta strânsese o sumă destul de mare de bani. Rezultatul raportului de expertiză psihiatrică a demonstrat faptul că Loredana a avut discernământ la data comiterii faptei, însă suferă de o tulburare.

Avocatul vinovatei spune că fata regretă enorm cele întâmplate, însă este imposibil să se mai întoarcă în timp pentru a schimba cursul faptelor.

„În cauză, trebuie efectuate și alte probe. Trebuie să se verifice dacă i-a fost folosit cardul victimei. Inclusiv în sala de judecată, Loredana a declarat că regretă enorm și că și-ar dori să dea timpul înapoi, astfel încât această tragedie să nu fi avut loc, însă este imposibil”, a declarat avocatul Cristian Ion pentru Ziua de Constanța.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei din Mangalia

Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei din Mangalia

[Sursa foto: Focuss Press]

Citește și: Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia, va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile. Ea este sub procedura expertizei psihiatrice

Mama Alinei Ciobanu cere daune morale în valoare de 200.000 de euro de la Loredana. De asemenea, mama fetei spune că Loredana ar merita închisoare pe viață pentru ceea ce i-a făcut fetei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si