Simina Loica și-a dezamăgit fanii când a lipsit brusc din mediul online. Ea a ieșit fără să anunțe și nu a mai postat, așa cum i-a obișnuit, clipe din viața sa. Bruneta a revenit acum și a povestit întreaga pățanie.

Citeste si: Bombă în cuplul Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”. A înșelat-o sau nu Zănoagă pe focoasa brunetă

„Am zis să vă povestesc ce s-a întâmplat...Unghiile mele sunt distruse. Telefonul meu și Instagramul meu au fost pe pauză câteva zile. Am pus un cont la telefon, telefonul nu-mi mai recunoștea codul...nu știu ce s-a întâmplat. Eram la mare când s-a întâmplat asta. Până am ajuns undeva să șterg tot softul și să-mi bag altul...nu am avut telefon. Cel mai nașpa și cel mai rău îmi pare e că am pierdut poze și filmări cu Domi de când era mic. M-a salvat Alex că are câteva.”, a zis Simina de la „Puterea Dragostei”.

Simina Loica a mărturisit   că va reveni în forță pe rețelele de socializare, deoarece și-a rezolvat problemele de natură tehnică. „Vă mulțumesc că mi-ați urat „la mulți ani” de ziua mea de nume. Ziua mea de naștere este în august. Nu prea îmi place numele meu de sfânt, dar asta este.

Am să revin pe Instagram pentru că zilele astea am fost plecați la mare. O să vă arăt ce am mâncat, ce am făcut, ce am descoperit, cum fac eu de obicei. Acum merg la salon să mă refac.”, a adăugat Simina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-au deschis o afacere. Andreea Mantea- mesaj pentru cei doi

Simina de la „Puterea Dragostei” este o mămică împlinită

Simina de la „Puterea Dragostei” își iubește enorm fiul. Ea este o mămică full time. Micuțul Domi își însoțește părinții în fiecare vacanță pe care o fac.

mesaj simina loica de la puterea dragostei
Simina de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina de la „Puterea Dragostei”, mesaj dur pentru Alexandra Stan de la „Survivor”: „Ești praf! Inutilă...”

Simina își scoate fiul în parc și filmează fiecare etapă din viața lui. Micuțul Zănoagă iese chiar și la cină în oraș, alături de prietenii părinților săi.

Citeste si: Alex Zănoagă a înșelat-o pe Simina Loica?! Ce spune fosta concurentă de la Puterea Dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si