Mesaje 1 aprilie 2022. Cele mai amuzante mesaje și farse pe care le poți face prietenilor și apropiaților de Ziua Păcălelilor.

Citeste si: Calendar ortodox aprilie 2022: Pe ce dată pică Paştele?

„Pentru că eşti unul dintre prietenii mei buni îţi trimit şi ţie acest mesaj să te anunţ că mâine mă mut la casă în Canada alături de alte neamuri ale mele.

Dacă doreşti săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere”.

„Ştiam ca îţi doreşti o maşina noua, asa ca … ai primit-o de 1 Aprilie.

De 1 Aprilie, eşti marele câştigător al unei … al unei felicitari haioase!”

Mesaje de Ziua Păcălelilor

„Dacă cineva astăzi te laudă pentru norocul tău, felul de a fi, stil si atitudine, nu-l baga in seama; cum îndrăzneşte sa te păcălească înainte de 1 aprilie?”

„Daca lucrurile nu merg bine
Daca tristetea îţi umple sufletul
Retine 3 lucruri:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

1) Eu sunt mereu alaturi de tine
2) Tu ai bani
3) Găsim noi un bar deschis. Hai!”

„Un studiu arată că nu îți poţi atinge buza de jos cu limba… Realitatea este că după citirea acestui mesaj, 99/100 persoane încearcă asta.”

„Cu ce ti-am gresit? Ce nu ti-a convenit la mine? De ce te porti asa? Chiar nu mai insemn nimic pentru tine? Scuze, dar acesta este un mesaj de 1 aprilie pentru pisica mea! Crezi ca o voi pacali?”

„Îţi dau acest mesaj ca să ştii şi tu că vacanţa se va prelungi până pe 3 mai. Dă mai departe acest mesaj ca să-şi facă toţi planuri de vacanţă şi să nu uiţi să le spui că este o păcăleală de 1 aprilie! ”.

Farse de 1 aprilie

Iată câteva idei de farse pe care le poți face colegilor și prietenilor:

Lipește un post-it mic pe senzorul mouse-ului de la calculator, leagă mânerele foarfecelui cu o bridă de plastic (șoricel), îmbracă scaunul de la birou în folie alimentară de aluminiu – un design inovator. Dacă are ușă de sticlă la birou, lipește pe usă, pe interior foarte multe baloane umflate. Din afară, va avea impresia că biroul lui a fost ocupat de baloane.

Citeste si: Vacanţa de Paşte 2022: Când intră elevii în vacanţa de primăvară?

De asemenea, o altă idee este să înlocuiești tastatura cu una veche în care ai plantat si udat, din timp, semințe de gazon. Va avea o surpriză să vadă o mică grădina, crescută printre taste.
Poți înlocui pozele pe care le are pe birou cu cele ale șefului. 

Ziua Păcălelilor la nivel mondial

În Franța, țara de origine a Zilei Păcălelilor, cel care cade în plasa păcălelilor este numit „poisson d’Avril” (peşte de aprilie).

Potrivit tradiției, acesta trebuie să poarte o zi întreagă o hârtie prinsă cu un ac de gămălie pe spate. Hârtia trebuie să aibă formă de pește sau să fie desenat un pește pe ea. Ziua Păcălelilor este sărbătorită în Franța fie prin cadouri ce constau în felicitări cu pești, fie în bomboane de ciocolată în formă de pește.

Citeste si: Paştele 2022: Pe ce dată pică în acest an pentru ortodocşi şi catolici

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

În Marea Britanie, Ziua Păcălelilor este celebrată două zile. Cel păcălit este numit „nooddy” și trebuie să poarte o coadă ataşată pantalonilor sau fustei. 

În Scoția, celui păcălit i se spune April qowk” sau „April cuckoo”(cuc de aprilie), deoarece este considerată ca fiind prima pasăre care vestește venirea anotimpului primăvara.

Pe 1 aprilie, Japonezii sărbătoresc „Ziua păpuşilor”, sau „Ziua bucuriei celor mici”, când celor mici li se oferă în dar păpuși.

În Peru, Mexic și Columbia, Ziua Păcălelilor este sărbătorită pe 28 Decembrie și poartă numele de „Dia de los inocentes” (ziua celor naivi). 

Citeste si: Paştele ortodox 2022: Pe ce dată se sărbătoreşte în acest an? Tradiţii şi obiceiuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si