Întâmpinarea Domnului este sărbătorită pe data de 2 februarie 2024 în Calendarul ortodox și este o sărbătoare foarte importantă pentru creștinii de pretutindeni. În această zi sfântă credincioșii au dezlegare la pește, conform crestinortodox.ro

Cu ocazia acestei zile importante, v-am pregătit în rândurile următoare o serie de mesaje creștine pe care să le trimiteți pe data de 2 februarie, de Întâmpinarea Domnului, persoanelor dragi din viața dumneavoastră.

intampinarea domnului

Pe data de 2 februarie 2024 creștinii sărbătoresc cea mai importantă sărbătoare a lunii, Întâmpinarea Domnului.

[Sursa foto: Doxologia]

Mesaje creștine pentru Întâmpinarea Domnului

„În ziua de 2 februarie, când are loc Întâmpinarea Domnului, să ne deschidem inimile și să primim lumina divină în viețile noastre! O zi minunată vă doresc tuturor!”

„În această zi sfântă vă propun să ne aducem aminte de prezența lui Dumnezeu în viețile noastre. El ne este alături în fiecare zi și trebuie să fim recunoscători pentru acest lucru. Să avem o zi ușoară!”

intampinarea domnului mesaj crestin

Surprinde-ți apropiații cu un mesaj creștin de Întâmpinarea Domnului, pe 2 februarie 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Tradiții de Întâmpinarea Domnului: Ce nu este bine să faci pe 2 februarie 2024?

„Astăzi sărbătorim Întâmpinarea Domnului cu inimile pline de bucurie, iubire și recunoștință față de Divinitate. Fie ca lumina Mântuitorului să ne lumineze viețile în fiecare zi! Să aveți parte de un an ușor și de multă dragoste!”

„Cu ocazia Întâmpinării Domnului, să ne deschidem brațele și sufletele și să primim cu bucurie harul divin ce ne este oferit zi de zi de Mântuitorul nostru Iisus Hristos.

Să avem parte de bucurii și binecuvântarea Celui de sus în fiecare moment!”

„În această zi, de Întâmpinarea Domnului, să ne rugăm frumos pentru toate câte ne-au fost oferite de Mântuitorul și să ne bucurăm de lumina și înțelepciunea pe care el ne-o dăruiește zi de zi. Pace și fericire să avem în suflete!”

„În această zi sfântă să ne închinăm lui Iisus Hristos cu devotament și să căutăm să îl facem mândru de noi. În fiecare zi să fim dispuși să oferim în jurul nostru iubire!”

intampinarea domnului mesaj crestin

Surprinde-ți apropiații cu un mesaj creștin de Întâmpinarea Domnului, pe 2 februarie 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Rugăciunea pe care este bine să o rostești de Întâmpinarea Domnului

„De Întâmpinarea Domnului propun să fim mai buni, mai liniștiți și mai calzi cu cei de lângă noi. Să ne iubim aproapele și să primim bucuroși pe Cel care ne luminează cale și ne îndrumă pas cu pas prin drumul imprevizibil al vieții!”

„Sărbătoarea Întâmpinării Domnului să ne aducă împreună și să ne bucurăm frumos de prezența Sa în viețile noastre.

Să căutăm iubirea și să o oferim ori de câte ori avem ocazia. Să avem parte de lumină în suflete, dragi creștini!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si