Close sidebar
Close sidebar

Mesaje cu „La mulți ani” de Sfântul Daniel pentru cei care își serbează ziua de nume

Spune-le celor dragi „La mulți ani!” cu ocazia zilei de nume. Iată cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei pentru cei care își serbează ziua onomastică.

Ana-Maria Costea,

Spune-le celor dragi „La mulți ani!” cu ocazia zilei de nume.

[Sursa foto: Unsplash/mesajeurarifelicitari.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sfântul Daniel este sărbătorit în fiecare an pe data de 17 decembrie, potrivit Calendarului ortodox. În această zi, mulți oameni își serbează ziua onomastică.

Astfel, cei cu numele de Daniel/Daniela și derivate ale acestora își sărbătoresc ziua de nume.

În următoarele rânduri v-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje cu „La mulți ani” pe care le puteți spune persoanelor dragi care își serbează ziua de nume.

Pe data de 17 decembrie este celebrat Sfântul Daniel.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Mesaje frumoase cu „La mulți ani” pentru cei ce își serbează ziua onomastică de Sfântul Daniel

„La mulți ani, Daniel! Să fii sănătos și să ai parte de tot ceea ce îți dorești în această viață! Să ai un parcurs luminos și frumos exact ca tine!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, eu îți urez un călduros La mulți ani, drag prieten! Sfântul Daniel să aibă grijă de tine și de sufletul tău, iar toate dorințele tale să se îndeplinească! La mulți ani!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Pe ce dată pică Sfântul Daniel în Calendarul ortodox din decembrie 2023?

„De ziua ta să ai parte de tot binele din lume și de oameni buni în jurul tău. Fie ca Sfântul Daniel să te păzească de rele și să îți lumineze drumul pe tot parcursul vieții tale. La mulți ani!”

„Cu coazia acestei zile speciale, îți urez să ai parte de o viață plină de bogății și de prosperitate, iar toate cele câte îți dorești să ți se îndeplinească.

La mulți ani!”

Citește cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei pentru cei care își serbează ziua onomastică.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„De ziua ta, să ai parte de toată iubirea din lume, iar tu la rândul tău să îți deschizi sufletul! Astăzi, de ziua ta, eu îmi doresc să îți pun un zâmbet pe buze și îți urez un călduros și sincer La mulți ani!”

„Daniela, de ziua ta îți doresc să rămâi la fel de voioasă și de iubitoare ca și până acum. La rândul tău, să ai parte de toată iubirea din lume și să întâlnești doar oameni frumoși în drumul vieții tale. La mulți ani!”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Ce sărbătoare este pe 13 decembrie 2023 în Calendarul ortodox?

„Fie ca ziua numelui tău să îți aducă liniște, pace și iubire în viață, iar tu să ai putere să treci peste toate! La mulți ani, Daniel/Daniela!”

„Dragă, Daniel/Daniela, de ziua ta să strălucești ca o stea și să ai pe buze un zâmbet larg! Să fii fericită și mulțumită de toate cele pe care le-ai realizat și să ai putere să treci peste toate! La mulți ani de ziua numelui tău sfânt!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI