Close sidebar
Close sidebar

Mesaje de 1 Aprilie. Cele mai haioase mesaje pentru Ziua păcălelilor

Ziua farselor și a păcălelilor este pe data de 1 aprilie. Mai jos ți-am pregătit cele mai amuzante mesaje pe care le poți trimite atât prietenilor, cât și membrilor familiei tale.

Andreea Bolocan,

1 aprilie 2021

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesaje amuzante pentru 1 Aprilie

Pentru că ești unul dintre prietenii mei buni îţi trimit şi ţie acest mesaj să te anunţ că mâine mă mut la casă în Canada alături de alte neamuri ale mele. Dacă doreşti săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere.

Citeste si: Retete delicioase cu cartofi pentru Postul Pastelui

Îţi trimit acest mesaj ca să ştii că nu ne mai putem întâlni pentru că am avut un accident, a dat o maşină peste mine, iar acum mă aflu la spital şi am aflat că trebuie să-mi fie amputat un picior, de aceea vreau să-ţi spun că trebuie să vii să mă vizitezi la spital ca să afli că de fapt a fost o păcăleală de 1 aprilie.

Astăzi este ultima zi din viaţa mea. Am decis să-mi iau zilele. Să ştii că te iubesc mult. Să vii la mine pentru că vei găsi un bilet de adio în care vei afla că a fost o păcăleală de 1 aprilie!

Ştiam ca îţi doreşti o maşina noua, asa ca … ai primit-o de 1 Aprilie.

De 1 Aprilie, eşti marele câştigător al unei … al unei felicitari haioase!

SMS-uri de 1 Aprilie

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Suntem prieteni de atâţia ani si de aceea îmi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla… Iubita ta te înşeală cu mine. Eu te insel cu ea… Imi pare rau … S-a intamplat … Stii ca nu ai cum sa stai împotriva sentimentelor. Mi-am spus ca nu trebuie, ca nu se cade … O iubesc … Imi pare rau … Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!

Alo, buna ziua, îmi cer scuze ca va deranjez … Nici nu stiu de unde sa incep … Am ceva foarte important sa va spun si nu stiu cum sa o fac, dar cred ca cel mai bine este sa va spun direct pentru ca astfel de lucruri numai asa se pot spune. Sunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatăl meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparăm pentru micile pacaleli de 1 Aprilie…

Buna, sunt Ioana, noua asistenta a domnului director. Dom’ Director m-a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile tale. Ii pare rau ca nu a putut sa iti spuna el asta, dar este foarte ocupat aşa cum bine ştii. Îmi pare rău si as vrea sa stii ca nu este nimic personal. Sunt sigura ca o sa te descurci. Pa.

Aseară mi-a luat foc apartamentul de aceea aş vrea să ne întâlnim în faţa blocului unde stau acum cu mobila ce a putut fi recuperată şi restul familiei şi să-ţi spun cum stă treaba despre păcăleala de 1 aprilie pe care ţi-am făcut-o.

Citeste si: VIDEO- Specialiștii ne învață cum să combinăm alimentele în perioada postului

SMS-uri haioase de Ziua Păcălelilor 1 Aprilie

Stiu cat de mult iti doresti o/un masina/telefon/apartament (orice altceva isi doreste persoana respectiva), asa ca astazi, de 1 aprilie, totul ti se va indeplini.

1 aprilie 2021

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Stii care este diferenta intre o persoana inteleapta si una fraiera? Prima trimite SMS-ul si a doua inca il citeste incercand sa il inteleaga. Dar nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Doar este 1 aprilie.

Tu esti medicamentul meu pentru durerile de cap. Mi-a recomandat medicul sa-i trimit mesajul unui nebun si o sa-mi treaca. Tu ai fost prima persoana care mi-a venit in minte.

Un studiu recent a demonstrat ca nataraii obisnuiesc sa isi foloseasca degetul mare atunci cand citesc un mesaj. Este prea tarziu acum, asa ca nu incerca sa il schimbi.

Astazi, maine si intotdeauna va bate o inima pentru tine. Stii la a cui ma refer? La a ta, doar nu la a mea.

Atunci cand viata ta nu este asa cum iti doresti, retine trei lucruri. 1. Eu sunt alaturi de tine. 2. Tu ai bani. 3. Imi faci cinste cu ceva de baut si... gata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI