Pe data de 1 martie 2024 este bine să le spunem oamenilor dragi din viața noastră cât de mult îi apreciem și îi iubim.

Nu trebuie să uităm persoanele cele mai speciale din viața noastră, mama și bunica, care ne-au crescut și ne-au învățat atâtea lucruri minunate și care sunt alături de noi întotdeauna. 

Astfel, ți-am pregătit o selecție cu mesaje frumoase, potrivite pentru a le trimite mamei și bunicii tale cu ocazia zilei de 1 martie 2024.

Mesaje deosebite de 1 martie 2024 pentru mama

„Draga mea mamă, doresc să îți mulțumesc în această zi minunată de 1 martie 2024 pentru toate eforturile tale și pentru că întotdeauna m-ai sprijinit în viață, indiferent de situație. Ești lumina mea și îți urez să ai parte de o primăvară minunată așa cum ești tu! La mulți ani de 1 martie!”

Citește și: Mesaje de 1 Martie 2024 pentru doamna învățătoare sau doamna educatoare: „De 1 martie, doamnă învățătoare, dorim să vă mulțumim pentru toate lucrurile minunate pe care le-am învățat de la dumneavoastră!”

mama si copilul

Mama ta merită tot ce este mai bun. Pe 1 martie 2024, surprinde-o cu un mesaj deosebit cu ocazia primei zile de primăvară.

[Sursa foto: Freepik]

„Iubita mea mamă, în această zi frumoasă de primăvară vreau să îți împărtășesc cele mai frumoase gânduri. Te iubesc și te apreciez enorm. Ești o sursă de inspirație și persoana cea mai importantă din viața mea. Sper ca această zi de 1 martie să îți aducă liniștea și lumina în suflet! La mulți ani, să ai parte de bucurii infinite!”

„La mulți ani de 1 martie 2024, draga mea mamă! Îți mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și efortul pe care le-ai depus de-a lungul anilor. Fără tine nu aș fi persoana care sunt astăzi. Nu există suficiente cuvinte care să exprime mai bine ceea ce simt pentru tine, draga mea mămică. O să mă rezum la a spune doar atât: să ai o primăvară frumoasă și însorită, exact ca sufletul tău! Te iubesc!”

„Să ai o primăvară superbă, draga mea mamă! Fie ca ziua de 1 martie 2024 să îți aducă zâmbetul pe buze și să primești cadouri frumoase! Îți mulțumesc pentru că ești lângă mine neîncetat, la fiecare pas, la fiecare obstacol. La mulți ani de 1 martie 2024!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Draga mea mămică, cu ocazia zilei de 1 martie 2024, doresc să îți transmit cele mai calde urări și să îți reamintesc cât de specială și importantă ești pentru mine! Vreau din suflet ca această primă zi de primăvară să îți aducă zâmbetul pe buze și să te simți iubită, așa cum ești! La mulți ani și să ai o primăvară superbă!”

felicitare 1 martie

Ziua de 1 martie 2024 este ziua în care le poți transmite oamenilor dragi din viața ta un gând bun, la început de primăvară.

[Sursa foto: Freepik]

„Mami, cu ocazia zilei de 1 martie 2024, vreau să îți spun din tot sufletul cât de mult te iubesc! Ești o rază de soare în viața mea! Ești ca o floare superbă, iar toate florile din lume nu ar putea concura cu frumusețea ta! Te iubesc și îți urez un călduros La mulți ani de 1 martie!”

„Mama mea frumoasă, pe 1 martie 2024 vreau să îți aduc un zâmbet pe buze și o floare! Zi de zi mă simt norocos/norocoasă că te am lângă mine și nu știu cum ar arăta

lumea dacă tu nu ai mai fi. Vreau să ai parte de toată bucuria din lume în această primă zi de primăvară și nu numai! La mulți ani cu sănătate!”

Citește și: Mesaje de 1 Martie 2024: Urări și felicitări pentru Mărțișor. „Fie ca vestitul mărțișor să îți poarte noroc tot restul vieții de acum încolo”

Mesaje superbe de 1 martie 2024 pentru bunica

„Draga mea bunică, cu ocazia zilei de 1 martie 2024, vreau să îți mulțumesc pentru toată susținerea și dragostea pe care mi-ai acordat-o mereu. Ești cea mai înțeleaptă și bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată! Îți urez o primăvară de vis! La mulți ani!”

bunica

C

[Sursa foto: Freepik]

„Bunica mea iubită, pe 1 martie 2024 vreau să îți urez multă sănătate, fericire și putere pentru a trece prin toate greutățile! M-ai crescut cum ai știut mai bine și mă simt binecuvântat/ă să te am în viața mea! La mulți ani! Să ai o primăvară minunată!”

„Bunico, de 1 martie doresc să îți transmit cele mai sincere și frumoase gânduri. Ești o persoană minunată, înțeleaptă și frumoasă! Bunătatea ta este unică și așa ești și tu. În această zi de primăvară îți doresc tot binele din lume! Te îmbrățișez cu drag! La mulți ani!”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Bunica mea scumpă, primăvara este aici! Îți mulțumesc pentru toate amintirile frumoase și toate sfaturile pe care mi le-ai dat de-a lungul timpului. Ești unică în lume și ești o sursă de inspirație pentru mine! Îți mulțumesc pentru că m-ai crescut frumos și m-ai învățat să fiu bun/bună în această lume rea! Îți doresc o primăvară frumoasă și multă sănătate!”

„La mulți ani de 1 martie 2024, draga mea bunică! Fie ca razele soarelui să te îmbrățișeze și să simți căldura acestui mesaj, venit din inima mea! Însemni mult pentru mine și te prețuiesc exact ca în prima zi în care am venit pe lume și te-am cunoscut. Să ai parte de tot ceea ce îți dorești și să fii sănătoasă întotdeauna!”

felicitare 1 martie

Pe 1 martie 2024, exprimă-ți iubirea și aprecierea față de mama și bunica ta cu un mesaj frumos și deosebit.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: La mulți ani de 1 Martie 2024! „Să ai parte de un început de primăvară minunat așa cum ești și tu, iar natura să te încarce cu energie pozitivă!”

„Bunica mea, îți mulțumesc pentru toate momentele în care m-ai ascultat și nu m-ai lăsat să cad. Îți mulțumesc pentru toate momentele în care m-ai făcut să râd! M-ai crescut încă de când eram un mic copil, un pui de om, iar în aceste momente mă simt norocos/norocoasă să îți pot oferi dragostea mea în dar! La mulți ani de 1 martie 2024!”

„În această zi minunată de primăvară, pe 1 martie 2024, vreau să îți urez o zi superbă, plină de bucurii, de zâmbete și de iubire! Îți mulțumesc din suflet pentru eforturile depuse și abia aștept să ne revedem! Să ai o primăvară deosebite, presărată cu surprize mirifice! La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si