Sărbătoarea Mărțișorului se apropie, iar în fiecare an românii o așteaptă cu sufletul la gură. Ea are loc pe 1 martie 2024, însă toată luna martie este dedicată acestui simbol și vestitor al primăverii, Mărțișorul.

În fiecare an, oamenii își împart mărțișoare ca simboluri ale iubirii și prieteniei dintre ei și, totodată, nu ezită să le ureze celor dragi lor o primăvară frumoasă!

În cele ce urmează ți-am pregătit o listă cu urări și felicitări frumoase pe care să le transmiți apropiaților tăi pentru a le înfrumuseța ziua de 1 martie 2024.

martisor de 1 martie

Oferă-i persoane speciale din viața ta un mărțișor și o urare frumoasă de 1 martie 2024.

[Sursa foto: Facebook]

Urări frumoase pentru Mărțișor 2024

„Să ai parte de o primăvară minunată! Fie ca începutul acestui nou anotimp superb să îți aducă zâmbetul pe buze, iar inima să îți fie plină de bucurie cu ocazia sărbătorii Mărțișorului!”

„Fie ca magia Mărțișorului să îți aducă în cale doar clipe de fericire, iar tu, draga mea, să te simți apreciată și iubită de toți cei dragi din jurul tău! La mulți ani cu ocazia acestei sărbători minunate!”

„În fiecare mărțișor se ascunde povestea primăverii. Să purtăm cu mândrie acest simbol minunat și să îl oferim celor dragi nouă! Dragi prieteni, vă urez tuturor o zi plină de dragoste și bucurie, cu ocazia zilei de 1 martie 2024!”

„Fie ca Mărțișorul să îți aducă în cale iubire, fericire și bunătate! Îți doresc să ai parte de bucurii, iar viața ta să fie mereu colorată precum florile primăvara!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ce târguri de Mărțișor sunt organizate în 2024 în București?

mesaj martisor 1 martie

Transmite-le celor dragi de lângă tine o urare frumoasă de Mărțișor 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Dragul meu, îți urez tot ce este mai bun pe această lume, cu ocazia sărbătorii Mărțișorului.

Fie ca această zi frumoasă să îți aducă liniștea în suflet și să fii mereu optimist! La mulți ani!”

„Fie ca vestitul mărțișor să îți poarte noroc tot restul vieții de acum încolo și să îți faci amintiri frumoase alături de persoanele dragi de lângă tine! Îți urez tot ce este mai bun și abia aștept să ne revedem sănătoși! Te îmbrățișez cu drag de Mărțișor!”

„Sărbătoarea Mărțișorului să îți scoată în cale doar oameni buni care să te prețuiască și să te iubească! Îți urez ca toate planurile să ți se îndeplinească, iar viitorul tău să fie strălucit! La mulți ani!”

„Sărbătorește frumusețea primăverii și magia Mărțișorului pe 1 martie 2024! Fie ca tot ceea ce îți propui astăzi să ți se îndeplinească și să îți găsești puterea să treci peste toate obstacolele!”

Felicitări pentru cei dragi de Mărțișor 2024

„Dragă, (numele persoanei), îți urez ca în acest an de Mărțișor să ai parte de un început minunat de primăvară! Fie ca ziua de 1 martie 2024 să îți aducă zâmbetul pe buze și să îți umple inima de bucurie! La mulți ani! Să ai parte doar de fericire!”

„Dragă, (numele persoanei), fie ca în această zi minunată de Mărțișor să ai parte de cele mai frumoase cadouri, gânduri și gesturi din partea celor dragi! Îți urez să ai parte de armonie în suflet

în aceast început de primăvară! Te pup și te îmbrățișez cu drag!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Prima zi de primăvară din 2024: Obiceiuri frumoase pentru 1 Martie

felicitare martisor

O felicitare cu „La mulți ani!” de Mărțișor 2024 le va înfrumuseța ziua celor dragi ție!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Dragă, (numele persoanei), se spune că în fiecare an pe 1 martie, de Mărțișor, se deschide o fereastră către primăvară, către un nou început. Îți doresc să ai parte de noroc și de surprize frumoase în această zi specială! La mulți ani de Mărțișor!”

„Dragă, (numele persoanei), Mărțișorul este aici! Îți urez cu această ocazie să ai parte de o zi minunată, la fel ca tine! Să fie presărată doar cu clipe de fericire și împliniri! La mulți ani din toată inima!”

„Dragă, (numele persoanei), în fiecare an, sărbătoarea Mărțișorului reușește să ne aducă aproape de cei dragi. În acest an îți doresc să fii alături de cei mai buni oameni din viața ta, să te simți iubit/ă și fericit/ă! Te îmbrățișez și îți urez să ai parte de tot binele din lume!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si