Mesaje de 14 februarie 2023. În fiecare an, pe 14 februarie, oamenii din întreaga lume sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day. Cu ocazia acestei zile, îndrăgostiții își pot arăta față de persoana iubită sentimentele și aprecierea. Pe lângă nelipsitele cadouri și flori nu au cum să lipsească mesajele, urările și felicitările romantice în această zi a iubirii!

Mesaje de 14 februarie 2023.

Mesaje de 14 februarie 2023 pentru persoana iubită

„Viața este o floare al cărei nectar este dragostea. Îți mulțumesc că ai adus culoare și armonie în viața mea!”  

„Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului «A iubi». Mulţumesc, de Valentine's Day și în fiecare zi a vieții mele!” 

„Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum, de Valentine's Day, îmi faci inima să ardă!” 

Citește și: Urări de Valentine's Day 2023. Mesaje și felicitări pentru 14 februarie 2023: ”Răbdarea, loialitatea şi încrederea ta în mine m-au ajutat să trec peste orice obstacol”

Mesaje de 14 februarie 2023.

„O scoică de aur e inima mea; perla iubiri se află în ea; dacă scoica se sparge de stâncile reci, perla iubirii rămâne pe veci”.

„Nicio floare nu înfloreşte până nu este udată, nicio fată nu iubeşte până nu e sărutată”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Astăzi de Ziua îndrăgostiţilor mărturisesc. Dragostea începe cu un zâmbet, continuă cu un sărut şi se termină cu o lacrimă”.

Mesaje de 14 februarie 2023.

Mesaje de 14 februarie 2023. Urări pentru persoana iubită

„Aş vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor şi să ajung în cer, să le spun îngerilor că şi pe Pământ există Raiul. Te iubesc!”

„Dac-ai fi o lacrimă în ochii mei nu aş plânge niciodată de frică să nu te pierd”.

„Spune-mi unde eşti, să ştiu unde să caut! Spune-mi ce visezi, să ştiu ce să îţi dau”

Citește și: Ziua Îndrăgostiților 2023: Cele mai frumoase mesaje de iubire. ”Dragostea adevarată nu are un sfârșit fericit pentru că dragostea nu are sfârșit”

Mesaje de 14 februarie 2023.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Zile în șir m-am tot gândit ce cuvânt ar fi mai potrivit să-ți spun. Ca o dulce amețeală mă cuprinde atunci când mă gândesc la tine. Și acum mă pierd. Nu vreau, nu pot să mai gândesc. Pur și simplu te iubesc și alte cuvinte nu găsesc”.

„Pentru cea mai importanta persoana din viata mea, pentru tine, toata dragostea din lume… esti raza de soare din viata mea, esti lumina din intunericul vietii mele… Te iubesc… ​”

Mesaje de 14 februarie 2023.

„Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani. Vreau ca tot ceea ce îți dorești să devină întotdeauna realitate. Până la urmă, pentru mine ești mai mult decât viață, ești iubirea pe care nimic nu o va umbri. De Valentine’s Day, îmi doresc un singur lucru: ca sentimentele noastre să devină și mai puternice. Te iubesc!”

Citește și: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2023: Cel mai frumos mod de a spune „Te iubesc” de Valentine’s Day, pe 14 februarie. “Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si