Pe data de 24 ianuarie, în fiecare an, românii sărbătoresc un moment foarte important pentru țara noastră. Este vorba despre Ziua Unirii Principatelor Române sau Mica Unire, înfăptuită la 24 ianuarie 1859.

Cu ocazia acestei zile, transmite-le celor dragi ție urări frumoase cu „La mulți ani!”

Mesaje și urări frumoase pentru Mica Unire, 24 ianuarie 2024

„La mulți ani! Cu ocazia Micii Uniri, să ne amintim cu mândrie de momentele importante din istoria noastre fără de care țara noastră de azi, România, nu ar mai fi existat.

La mulți ani tuturor românilor!”

Citește și: Mica Unire, 24 ianuarie 2024: Lucruri mai puţin cunoscute despre Unirea Principatelor Române

„Dragi români, eu vă urez o zi frumoasă, de 24 ianuarie 2024! Fie ca spiritul Micii Uniri să ne inspire în fiecare minut al vieții noastre și să fim întotdeauna uniți, voioși și sănătoși. să ne susținem reciproc în realizarea visurilor noastre! La mulți ani!”

urari mica unire 2024

Încântă-i pe cei dragi ție cu urări frumoase de ziua Micii Uniri.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Să ne bucurăm împreună de unitatea noastră ca români și să sărbătorim frumos, alături de apropiații noștri, această zi minunată și importantă pentru țara noastră. La mulți ani, România!”

„Mica Unire reprezintă un moment istoric foarte important pentru neamul nostru frumos de oameni muncitori. Să celebrăm împreună această zi frumoasă și să avem neîncetat în suflet speranța unui viitor luminos și prosper. La mulți ani!”

„Fie ca ziua de 24 ianuarie să vă umple sufletele de mândrie și admirație pentru cei ce s-au zbătut pentru neamul nostru românesc. La această dată, în anul 1859, românii s-au unit într-o singură țară. La mulți ani, dragi concetățeni!”

„Fie ca de ziua Micii Uniri să ne simțim bine alături de cei dragi nouă și să privim încrezători spre viitori. La mulți ani, România iubită și frumoasă!”

urare mica unire 24 ianuarie

Arată-le celor dragi că te gândești la ei pe 24 ianuarie 2024 și transmite-le o urare de Ziua Principatelor Române.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citește și: Mica Unire 2024: Ce semnificație are ziua de 24 ianuarie?

„Cu dragoste și mândrie ne exprimăm fericirea în această zi de sărbătoare. Vă urez tuturor un an plin de bogății, dragi români! Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de noi toți!”

„La mulți ani, cu ocazia acestei zilei minunate! Să ne amintim astăzi, pe 24 ianuarie, de sacrificiile și curajul incredibil al celor care au făcut să fie posibilă această unitate a poporului român!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si