În următoarele rânduri vă prezentăm cele mai deosebite mesaje pe care să le transmiteți celor dragi în noaptea dintre ani!

Urări speciale pentru noaptea dintre ani

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2023 îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

La mulţi ani cu sănătate.

Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!

Mesaje de Anul Nou 2024: Urări cu La multi ani 2024.

Mesaje de Anul Nou 2024: Urări cu La multi ani 2024.

"Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de caldură, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite.”

"Fie ca anul nou să-ți aducă doar împliniri sufletești și profesionale. Îți doresc un nou an prosper, plin de realizări și, cel mai important, sănătate din belșug."

"Înțelepciunea să-ți fie călăuză în noul an, iar forțele binelui să se adune în jurul tău. Îți doresc un 2024 plin de fericire, iubire și oameni dragi sufletului tău."

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cel mai bun an să fie cel ce începe pe 1 ianuarie! La mulți ani!”

"Dumnezeu să te binecuvânteze şi să te ţină sănătos! Îţi doresc ca Anul Nou să-ţi aducă noroc, pace în suflet şi-n gândire! La mulţi ani!"

„Fie ca Noul An să fie ca un tablou alb pe care să pictezi cele mai frumoase amintiri. La mulți ani cu bucurii și realizări!”

„Îți doresc să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite și 365 de zile pline de iubire și prosperitate! La mulți ani cu dragoste!”

 

„Fie ca noul început să-ți aducă oportunități nenumărate și realizări remarcabile. La mulți ani cu optimism și încredere în viitor!”

Citește și: Felicitări de Anul Nou 2024: Cele mai frumoase imagini cu text și mesaje cu ”La mulți ani 2024”

Mesaje superbe pentru anul 2024

„În prag de An Nou, îți urez ca fiecare zi să fie un dar prețios și fiecare noapte să aducă liniște în sufletul tău. Sărbători fericite și un An Nou plin de lumină!”

Mesaje de Anul Nou 2024: Urări cu La multi ani 2024

Mesaje de Anul Nou 2024: Urări cu La multi ani 2024

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Cu dragoste și căldură în inimă, îți transmit cele mai frumoase urări de Anul Nou. Fie ca fiecare moment să fie un motiv de bucurie și mulțumire!”

„Încheie anul cu zâmbetul pe buze și deschide ușa noului cu inima plină de speranță. La mulți ani cu fericire și împliniri pe măsură!”

Citește și: La mulți ani 2024! Mesaje, urări și felicitări cu ”Un An Nou fericit!

″Sărbători fericite alături de cei dragi! Îți doresc un An Nou plin de râs, iubire și aventuri frumoase. La mulți ani cu entuziasm și optimism!”

„În noaptea de Revelion, privește în stele și fă-ți dorințe mari. Fie ca acestea să se împlinească în noul an care vine. La mulți ani cu magie și visuri frumoase!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si