Creștinii de pretutindeni sărbătoresc pe data de 25 martie 2024 sărbătoarea Bunei Vestiri. Este una dintre cele mai importante sărbători pentru creștinii ortodocși pentru că în această zi Arhanghelul Gavriil i-a spus Fecioarei Maria că îl va naște pe Fiul lui Dumnezeu.

Astfel, Buna Vestire marchează începutul „drumului” către nașterea lui Iisus Hristos. În această zi specială oamenii se bucură și primesc binecuvântarea Domnului. Tot pe 25 martie, creștinii se roagă și sunt recunoscători pentru tot ceea ce au.

Cu ocazia Bunei Vestiri ți-am pregătit câteva mesaje frumoase pe care să le trimiți apropiaților tăi în această zi sfântă.

buna vestire

Pe 25 martie 2024 celebrăm Buna Vestire, sărbătoare cu mare însemnătate pentru creștini.

[Sursa foto: Ziarul Lumina]

Mesaje frumoase pentru creștini de Buna Vestire 2024

„Să ai parte de bucurie, speranță și binecuvântare în această zi minunată și nu numai! De Buna Vestire îți urez să fii fericit și iubit, iar Dumnezeu să îți lumineze inima! Sărbători liniștite alături de cei dragi!”

„De Buna Vestire să ai parte de pace și iubire, iar rugăciunile tale să fie auzite de Cel de Sus. Fie ca lumina să îți pătrundă sufletul și să ocolești toate greutățile vieții! Să ai o zi binecuvântată, drag prieten!”

Citește și: Sărbătoare mare pe 25 martie 2024: De Buna Vestire este dezlegare la pește. Tradițiile legate de această zi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De sărbătoarea Bunei Vestiri să ne deschidem inimile și să primim iubirea lui Hristos în sufletele noastre! Să fiți voioși și binecuvântați, dragii mei prieteni! Sărbători fericite!”

mesaj buna vestire

De Buna Vestire arată-le celor dragi ție că te gândești la ei și trimite-le un mesaj creștin frumos.

[Sursa foto: Facebook]

„Fie ca Buna Vestire să îți aducă lumina în suflet, iar inima să-ți fie inundată cu iubire. Să dăruiești la rândul tău căci fiecare gest mic are o însemnătate puternică! Dumnezeu să îți asculte fiecare rugăciune și să te poarte pe drumul cel bun!”

„De Buna Vestire să ai parte de noi începuturi minunate și să te rogi neîncetat pentru tot ceea ce îți dorești! Să fii sănătos, iar inima să îți fie mângâiată de harul divin al Mântuitorului Nostru! Sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi ție îți doresc!”

„De Buna Vestire, să primești în suflet vestea bună a iubirii și speranței! Fie ca inima ta să strălucească și toate necazurile să te ocolească! Îți doresc sărbători luminate!”

„Buna Vestire este o zi foarte importantă. În această zi ne amintim de vestea minunată primită de Fecioara Maria, care anunța nașterea lui Iisus Hristos! În această zi de sărbătoare să fim sănătoși și bucuroși!”

mesaj buna vestire

Pune un zâmbet pe fața persoanei speciale din viața ta cu un mesaj creștin de Buna Vestire 2024.

[Sursa foto: Pinterest]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Pe ce dată pică Buna Vestire în 2024? Tradiții pentru această zi sfântă: Este cruce roșie în Calendarul ortodox

„Să ne deschidem inimile de Buna Vestire și să lăsăm iubirea lui Hristos să intre în sufletele noastre! Doar cu credință puternică putem depăși obstacolele vieții, de aceea vă urez să aveți parte de o zi fericită și plină de lumină!”

„În această zi să apreciem darurile divine pe care ni le-a oferit Iisus Hristos și să ne bucurăm de prezența Sa în viețile noastre! Să ai parte de bucurie și să fii iubit de cei dragi ție neîncetat! Îți urez o zi minunată!”

„Buna Vestire este un ocazia perfectă pentru a ne arăta aprecierea față de cei mai importanți oameni din viața noastră! În această zi sfântă am ales să îți scriu un gând bun și să îți urez o viață plină de iubire și bogății nenumărate. Să ai parte de o sărbătoare fericită alături de cei dragi ție!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si