Mesajele de Crăciun reprezintă cea mai rapidă și simplă metodă de a transmite un gând bun rudelor și prietenilor cu ocazia celor mai importante sărbători ale iernii.

De Crăciun nu trebuie să lipsească urările specifice și chiar dacă sunt religioase, amuzante sau clasice. Crăciunul este perioada când suntem mai buni, mai darnici și totodată aprindem focul ospitalității, generozității şi al dragostei în inimile noastre.

Urări și mesaje frumoase de Crăciun 2021

”Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție.  Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Crăciun. Ce se face și nu se face în ziua Nașterii Domnului

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine.

La Mulți Ani!”

”L-am văzut urcând pe coș cu tupeul lui de moș, bani, noroc și sănătate le avea în coș pe toate. Crăciun fericit!”

”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

Urări creștine de Crăciun 2021

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!”

”În magica seară de ajun mii de îngerași sa vă înconjoare, ca în basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului și aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilașilor cu par balai să vă îmbălsămeze casa, cadouri frumoase să vă aștepte cuminți sub brad și dragostea să va umple sufletul. Crăciun Fericit.”

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere ştiind că dacă avem credinţa drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri!”

„Fie ca Naşterea Domnului să va lumineze sufletele şi casa, sa aveţi parte de sănatate, belşug şi fericire!”

â

Citeste si: Când vine Moş Crăciun în 2021? Pe ce dată trebuie puse cadourile sub brad?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet Craciu. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbatori Fericite!

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfânta sărbatoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inima și gând. Sărbători fericite.”

„Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să va însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!”

„Înconjoară-te de familie şi prieteni, bucură-te de glasurile colindătorilor şi de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Crăciunului te va însoţi tot anul şi dragostea pe care o dăruieşti celorlalţi ţi se va întoarce înzecit. Sărbători Fericite!”

„Minunatele nopţii ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoseşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însotească pretutindeni, fericirea şi succesul sa va fie mereu alături!”

Mesaje, felicitări și SMS-uri pentru cei dragi de Crăciun

„Acum când timpul stă să-şi împartă trupul între vechi şi nou,

Când colindul îşi pregăteşte cu emoţie armoniile,

Când magii străbat distanţele pentru clipa cea de taină,

Acum, după Sfânta poruncă a datinii străbune,

Îţi încredinţez gândurile frumoase de calde urări de fericire,

Sănătate, belşug şi împliniri!

Un Crăciun frumos alături de cei dragi!”

Citeste si: Program de weekend- Târgul de Crăciun

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Pe la colţuri unii spun,

Că există Moş Crăciun.

Că i-aţi scris şi c-o să vină,

Să vă aducă în pumni lumină!

Lângă brad şi lângă foc,

Să vă aducă mult noroc!”

 

„Se zvoneşte că pe seară,

Cineva o să apară,

Pe furiş pe la balcon,

Pe fereastră sau pe horn,

Vine, vine Moş Crăciun

Să-ţi vestească un an bun!”

Citeste si: VIDEO| Cu ce culori împodobim brandul de Crăciun în 2021? Tendinţe pentru decorurile de sărbătoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si