Dacă nu aveți inspirație, vă sărim în ajutor cu o serie de mesaje de La mulți ani.

Mesaje de La mulți ani. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

De ziua ta, îți doresc să crezi din toată inima că există fericire în viață și să simți gustul ei luminos! Fiecare zi să fie minunată și colorată ca un curcubeu, ca o marmeladă! Lasă dragostea și grija celor mai apropiați să te însoțească la fiecare pas, iar soarele și stelele strălucitoare să-ți lumineze calea zi și noapte!

Să devii mai bogat și mai fericit – iată ce îți doresc în această zi! Să rămâi la fel de succes, de neclintit și puternic. Să-ți zâmbească soarele chiar și din spatele norilor!

Fie ca viața să-ți ofere o mulțime de beneficii! Iar eu voi fi un magician puternic astăzi pentru tine, astfel încât să fie în puterea mea să-ți dau dragoste și fericire!

La mulți ani foarte fericiți! Te felicit! Să primești recompense pentru toată bunătatea ta în formă de fericire! Ești sprijinul meu în această viață deloc ușoară. Mereu pronunț numele tău cu căldură. Îți doresc toată bunătatea lumii.

Astăzi te felicit de ziua ta și vreau să-ți doresc ca toate cele 365 de zile pe an să fie petrecute cu nu mai puțină plăcere decât sărbătoarea de azi! Fie ca de acum încolo să ai un drum mare pe care să-l călătorești mult și corect, alături de prietenii fideli, făcând descoperiri uimitoare și găsind comori magice din care îți poți colecta cu ușurință fericirea!

Ziua de naștere este o ocazie strălucitoare pentru a vedea și a discuta cu toți cei care-ți sunt dragi, acceptându-le felicitările și aflând din nou câte persoane te iubesc din toată inima! Astăzi te felicit și îți ofer cu bunăvoință cele mai amabile cuvinte și cele mai bune urări! Îți doresc să rămâi o persoană uimitoare, minunată, să trăiești mulți ani și, în același timp, să devii și mai fericit.
Mereu în viața ta să lași doar ce este mai bun!

Cu multă bucurie și emoție te felicit! Astăzi lumea a devenit mai strălucitoare! Lasă anii și viața să treacă ușor, să nu ai nicio o barieră în realizarea viselor și să primești doar premii de la destin!

Ziua de naștere se întâmplă doar o dată pe an și trebuie să petreci frumos această sărbătoare de neuitat! Astăzi îți doresc să zâmbești mai mult, să te bucuri de atenția oaspeților și să crezi că vor fi mult mai multe astfel de zile minunate și întâlniri sincere cu oamenii dragi! Îți doresc fericire scânteietoare, dragoste adevărată, prosperitate completă și împlinirea oricărei dorințe!

Această zi, ziua ta de naștere, este deosebit de dragă pentru noi, așa că las-o să-ți fie ca o rază de soare – caldă, veselă și luminoasă! Îți dorim fericire, pentru că o meriți. Trăiește-ți viața în onoare și dreptate! La mulți ani, o viață lungă și minunată!

Citeste si: ATENȚIE! 2020 este an bisect. De ce nu este bine să te căsătorești în acest an

La mulți ani! Totul este încă înainte! Un drum cu noi realizări și noi înălțimi! În această zi îți doresc sănătate, multă bucurie, fericire, căldură, dragoste, familia alături și mult soare afară!

Se pare că ai găsit secretul veșnicii tinerețe! La mulți ani! Sănătate, succes și fericire! Mereu să ai prietenii aproape. O viață lungă și bucurie fără margini, frumusețe fără vârstă și în continuare și energie inepuizabilă!

În această sărbătoare luminoasă de ziua de naștere, îți doresc să nu te plictisești, să trăiești vesel și liber, să-ți îndeplinești dorințele și să păstrezi fiecare moment fericit în inima ta! Fie ca întotdeauna să existe timp pentru familie și prieteni, iubirea din viața ta să fie reală și fierbinte! Fie ca oamenii dragi să se adune la aniversarea ta magnifică și ca toate visele tale să se împlinească!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

De ziua ta, oriunde te vei uita, peste tot vei vedea zâmbetele largi ale rudelor tale, decorațiunea festivă a casei tale, precum și munții de cadouri pentru tine! Avem și noi urări calde pentru tine, pentru că vrem să te vedem în fiecare zi, în fiecare minut, cel mai fericit și mai mulțumit om de pe pământ! Cunoaște numai lucrurile bune din viață și nu fi niciodată trist!

E o minune când sărbătoarea zilei de naștere coincide cu o altă sărbătoare, dar să știi că pentru noi sărbătoarea ta este cel mai important lucru din lume! La mulți ani! Fie ca norocul să-ți zâmbească toată viața, soarta să-ți dăruiască cu generozitate împlinirea dorințelor, permițându-ți să te simți cea mai fericită persoană din întreaga lume!

Astăzi, de ziua ta, te îmbrățișez și îți doresc să ai o călătorie lungă și uimitoare prin viață, fiecare dorință să fie îndeplinită, se întâlnești noi prieteni, iar timpul să curgă liniștit și în siguranță! La mulți ani!

De ziua ta, să fie uitate toate necazurile! Fie ca toate visele să devină realitate, pentru a te face și mai fericit! Lasă zâmbetele să fie cât mai dese în viața ta, pace, prosperitate, bucurie și iubire care să-ți incite sângele! Mergi nestingherit în direcția succesului, alături să pășească recunoștința, iar cea mai bună prietenă să devină frumusețea. Pupici! Te ador!

Mesaje de La mulți ani. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi, într-o zi importantă pentru ei
Mesaje de La mulți ani. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi, într-o zi importantă pentru ei

Mesaje scurte de La mulți ani

Nu puteți dezămăgi omagiatul în ziua lui specială! Ar trebui să alegeți cadoul în avans și să luați în considerare aceste mesaje de la mulți ani, frumoase și scurte, pline de grijă și selectate cu atenție.

La mulți ani! Îți dorim binele, mult noroc, căldură și distracție!

De ziua ta îți doresc multă fericire fără sfârșit și margine, să o petreci alături de prieteni și familie! Viața să-ți fie strălucitoare și anii să nu zboare atât de repede!

Felicitări! Trăiește-ți viața cu demnitate – în fericire, bucurie, iubire!

De azi, să trăiești mai puțin modest – cu auto, vilă, cont bancar, victorii și zboruri!

Îți doresc o zi de naștere fericită! Succes, bucurie, entuziasm și nu-ți pierde niciodată speranța.

Vreau să-ți doresc să trăiești o sută de ani! În soarta ta să vină oceanul iubirii, râurile de fericire și căldură, bucuriile mării – pentru a-ți menține viața curgătoare la cel mai înalt nivel!

La mulți ani! Aș vrea să ai totul: pe masă ce să mănânci, la masă mulți oaspeți și în suflet fericire!

Vreau ca sărbătoarea de azi să-ți aducă tot ce e mai bun, mai norocos, mai cald. Corpul să fie întotdeauna sănătos, iar sufletul fericit.

Felicitări și la mulți ani! Multă magie și dragoste fără margini!

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Îți doresc o zi de naștere cu vești bune, cu urări infinite, cu un soare strălucitor!

Îți doresc fericire, prosperitate, succes, emoții strălucitoare, zâmbete, flori. La mulți ani pentru tine! În viață mereu să ai vise și iubire!

Ziua de naștere a izbucnit în casa ta și te-a rotit într-o dispoziție festivă. Eu anticipez fericirea și bucuria strălucitoare din această zi! Dar tu?

Ziua de naștere e un miracol, nu-i așa? Îți dorim fericire și dragoste, mult noroc și prosperitate, inspirație și victorii deosebite! Să te mândrești de tot ceea ce faci! Fii iubit și prețuit!

Îți dorim fericire și sănătate. Continuă zborul tău rapid către vise și crede în îngerul tău păzitor.

Îți dorim o zi de naștere fericită! Sănătate, împlinire, inspirație! În fiecare zi, fără excepție, inclusiv duminicile – fă lucruri grozave!

Citeste si: MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai frumoase urări pe care să le trimiți celor dragi

La mulți ani! Îți doresc o viață nu mai puțin frumoasă decât această zi strălucitoare! Să ai succes și dragoste în ea!

Îți doresc să stai mereu ferm pe picioare și să rămâi umărul de sprijin al prietenilor tăi fideli! Să nu vină niciodată întristările în casa ta, iar soarele să strălucească prin fereastră în fiecare dimineață, promițând o zi mai bună!

Asta este un miracol că am avut norocul să ne întâlnim și să ne împrietenim! Astăzi, de ziua ta, te felicit și îți doresc să-ți găsești fericirea cât mai curând posibil și după ce o vei găsi – să o ții strâns și să te bucuri de darurile sale bogate!

Îți doresc o aniversare fericită! Energie, sănătate, bunătate, evenimente interesante, prieteni sinceri, râsete și un vis devenit realitate!

La mulți ani! Impresii bune, întâlniri minunate, mult noroc, bucurie, putere și fericire!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si