Mesaje de noapte bună inedite pentru familie și prieteni. Fă-le seara mai frumoase cu aceste mesaje inedite și originale.

Noapte bună, vise frumoase, dragoste și pace!

Indiferent cât de departe sunteți... sunteți întotdeauna în gândurile mele! Noapte buna.

În fiecare zi pe care o petrec cu tine este noua cea mai bună zi din viața mea. Nu pot aștepta dimineața.

Noapte buna scumpete.

Cele mai frumoase mesaje de noapte bună pentru iubit

În timp ce încerc să adorm, socotesc fiecare stea. Dar totul pare plictisitor pentru că cel mai strălucitor din viața mea- ești. Noapte buna.

Să vă trimit un text simplu de noapte bună în fiecare zi este modul meu de a exprima faptul că sunteți ca un tapet pentru mintea mea- întotdeauna acolo în fundal implicit. Noapte buna.

Citeste si: Mesaje pentru weekend. Cele mai frumoas urări pentru finalul de săptămână pentru colegi, prieteni și familie

Îmi doresc o noapte bună tipului ale cărui gânduri îmi oferă nopți nedormite.

Mesaje de noapte bună. SMS-uri inedite pentru cei dragi de trimis seara
Mesaje de noapte bună. SMS-uri inedite pentru cei dragi de trimis seara

Nu știai că există reguli stricte de vis în timp ce mă întâlnesc? Regula numărul 1 este că trebuie să visezi mereu la mine.

Regula numărul 2 este aceea că regula numărul 1 este singura regulă. Noapte buna.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mi-aș dori să pot fi perna ta moale. Atunci ai aștepta cu nerăbdare să mă vezi în fiecare noapte, chiar dacă am avea o luptă. Noapte bună, dragă.

Mesaje de noapte bună pentru iubită

Visuri dulci, regina mea, dragostea mea și toate. Dormi bine și visează la mine.

Tu ești lumea pentru mine. Tot ce văd îmi amintește de tine. Nu uita niciodată cât de mult înseamnă pentru mine.

În această seară, mâine și pentru totdeauna, ești în inima mea. Vise placute frumoaso.

Citeste si: Mesaje de BUNĂ DIMINEAȚA: Imagini frumoase și haioase cu text pentru prieteni, iubit, familie

Strălucirea stelelor este o frumusețe temporară care dispare în fiecare dimineață ca răsăritul soarelui. În această lume, singurul lucru permanent este inima mea care bate permanent pentru tine.

Mesaje de noapte bună. SMS-uri inedite pentru cei dragi de trimis seara
Mesaje de noapte bună. SMS-uri inedite pentru cei dragi de trimis seara

În ultimele zile, am dezvoltat o relație dragoste-ură cu noaptea. Urăsc seara pentru că înseamnă că trebuie să fim deoparte, dar iubesc și noaptea, pentru că pot visa la tine.

Crește repede târziu- știu că este deja trecut de miezul nopții. Aș aștepta să vorbesc cu tine mâine, dar abia aștept să-ți spun cât de des îmi trec prin minte gândurile. Abia aștept până nu vă sărut din nou buzele.

Citeste si: SMS-uri de dragoste. Cum să-ți impresionezi partenerul

Chiar și în cea mai fierbinte noapte de vară, gândurile despre voi trimit fiori tremurător pe coloana vertebrală. În timpul iernilor, gândirea la tine îmi oferă o căldură care mă ține toată noaptea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aici este să sper că stelele se apleacă să te sărute în timp ce dormi și să îți ofere vise ale iubirii mele atât de adânci.

Mesaje de noapte bună originale

Noapte bună și somn strâns. Vă rog să mă visați toată noaptea.

Noapte bună, să nu lăsați mușcăturile de pat!

Citeste si: Mesaje de vară. Cele mai frumoase statusuri pentru prieteni

În fiecare seară, gândurile despre tine se aruncă prin mintea mea. Îmi este imposibil să adorm, deoarece visele mele trezite despre tine sunt mai bune decât cele mai bune vise ale mele în timpul nopții.

Dacă numai eu aș putea fi briza răcoroasă a nopții, mi-aș petrece în fiecare noapte mângâindu-ți pielea și oferindu-ți gâscuri de gâscă în timp ce te odihnești.

Cerul nopții este plin cu sute, mii și milioane de stele. În ciuda numeroaselor stele din cer, ești singura stea care contează în viața mea.

Citeste si: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2020- Urări și felicitări de Valentine's Day 2020


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si