Mesajele de noapte bună ne ajută să transmitem celor dragi ceea ce nu putem să spunem uneori atunci când suntem față în față, sunt o modalitate romantică prin care îți poți exprima sentimentele înainte de culcare. Nu e necesar să fie trimise zilnic, dar e important ca atunci când decidem trimiterea unui asemenea mesaj să o facem din suflet și nu din obligație. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bagajul pentru maternitate: lista lucrurilor esențiale

Mesajele nu trebuie neapărat să fie foarte lungi, pentru că riscă să devină obositoare, dar trebuie să conțină un mesaj puternic și obligatoriu multă emoție și sensibilitate. În rândurile de mai jos vă prezentăm 10 mesaje de noapte bună care te pot ajuta la un moment dat să îi spui unei persoane dragi ceea ce vrei să-i spui înainte de culcare. 

  1. Să ai o noapte frumoasă, misterioasă și înstelată, care să-ți aducă vise plăcute, pline de aventuri magice și multă dragoste. Privesc către cer și rog o stea să te sărute în locul meu, luna să îți vegheze somnul, iar îngerii să-ți îndulcească visele! Noapte bună!
  2. E noapte și e frumos.
    Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e la tine! Îți simt lipsa și săruturile tale calde. Te aștept să adormi în brațele mele și să visăm împreună. Noapte bună!
  3. Toate stelele de pe cer să te vegheze, luna să-ți fie apărătorul viselor urâte, iar inima mea să-ți încălzească sufletul. O noapte frumoasă și liniștită îți doresc, iubitul meu/ iubita mea. Vise plăcute!
  4. Să dorm fără tine este greu, dar să știu că ești prea obosit pentru a înfrunta ziua de mâine ar fi și mai greu.
    Fie ca somnul să te găsească repede, astfel încât să ai energia să te bucuri de o altă zi de aventuri distractive alături de mine.
  5. Dacă ziua nu ți-a fost bună sau ai avut o zi încărcată, îți doresc ca noaptea să-ți fie liniștită, magică și să ai vise cât mai frumoase ca să uiți de clipele neplăcute din timpul zilei. Noapte bună

    Mesajele de noapte bună trebuie să conțină obligatoriu multă emoție și sensibilitate

  6. De câte ori te văd, îmi amintesc de toate visele pe care le-am avut cu noi doi și știu sigur că într-o zi le voi transforma în realitate. Noapte bună!
  7. Intre un milion de zile de ieri si un milion de zile de maine exista un singur azi. Si n-as putea sa-l las sa treaca fara a-ti spune te iubesc. Noapte buna!
  8. Sa visez un inger? Dar am deja un vis si am si un inger, iar ingerul e visul meu. Tu esti tot ce mi-am dorit! Te iubesc!
  9. Daca luna ar iubi noaptea la fel de mult cum te iubesc eu pe tine, soarele nu ar mai rasari niciodata. Noapte buna!
  10. Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie, se simte. Noapte buna!
    Mesaje de noapte bună
    Mesajele de noapte bună ajung la sufletul celor apropiați

 

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si